Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Balk

Wil je weten welke bedrijven er in Balk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Balk.

In Balk zoek ik een:

  JoBo Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JoBo Beheer B.V. is gevestigd op Van Swinderenstraat 63 te Balk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8561ASDe Fryske MarrenBalkBalk
  Wluck B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Wluck B.V. is gevestigd op Douwe Aukesstraat 10 te Balk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8561CSDe Fryske MarrenBalkBalk
  Nedaq
  november 2017

  De onderneming Nedaq is gevestigd op Raadhuisstraat 4 te Balk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8561BGDe Fryske MarrenBalkBalk
  Edze Innovations B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Edze Innovations B.V. is gevestigd op Eigen Haard 29 te Balk en is actief in de branche Vervaardiging van machines en werktuigen voor de land- en bosbouw.

  8561EXDe Fryske MarrenBalkBalk
  Zonnecollectief Manege Gaasterland B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Zonnecollectief Manege Gaasterland B.V. is gevestigd op Bosmastrjitte 22 te Balk en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  8561DMDe Fryske MarrenBalkBalk
  Ver. Chr.-Nat.Onderwijs in het Heidenschap
  oktober 2017

  De vereniging Ver. Chr.-Nat.Onderwijs in het Heidenschap is gevestigd op Dubbelstraat 8A te Balk en is actief in de branche Landbouw, jacht en dienstverlening voor de landbouw en jacht.

  8561BCDe Fryske MarrenBalkBalk
  Fems massagepraktijk
  oktober 2017

  De onderneming Fems massagepraktijk is gevestigd op Bosmastrjitte 5 te Balk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8561DMDe Fryske MarrenBalkBalk
  Dierenartsenpraktijk Gaasterland B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Dierenartsenpraktijk Gaasterland B.V. is gevestigd op Herman Gorterstraat 12A te Balk en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  8561BSDe Fryske MarrenBalkBalk
  Geartsje Zwerver
  augustus 2017

  De onderneming Geartsje Zwerver is gevestigd op Raadhuisstraat 68Raadhuisstra te Balk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8561BJDe Fryske MarrenBalkBalk
  Dental Center Balk B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Dental Center Balk B.V. is gevestigd op Wikelerdyk 28 te Balk en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  8561BEDe Fryske MarrenBalkBalk
  Autoschadebedrijf Kuiper B.V. i.o.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Autoschadebedrijf Kuiper B.V. i.o. is gevestigd op Eigen Haard 1 te Balk en is actief in de branche Carrosserieherstel.

  8561EXDe Fryske MarrenBalkBalk
  Holtrop Vastgoed B.V. i.o.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Holtrop Vastgoed B.V. i.o. is gevestigd op Eigen Haard 1 te Balk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8561EXDe Fryske MarrenBalkBalk
  Kramer Betonservice
  mei 2017

  De onderneming Kramer Betonservice is gevestigd op Hoite Detmarstrjitte 14 te Balk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  8561GHDe Fryske MarrenBalkBalk
  R.M. Event Builders
  april 2017

  De onderneming R.M. Event Builders is gevestigd op Hoite Detmarstrjitte 3 te Balk en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8561GHDe Fryske MarrenBalkBalk
  Edjudina Trading Company
  februari 2017

  De onderneming Edjudina Trading Company is gevestigd op Hoite Detmarstrjitte 14 te Balk en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  8561GHDe Fryske MarrenBalkBalk
  Stichting Bernel?d
  februari 2017

  De stichting Stichting Bernel?d is gevestigd op Ludgerusstraat 4 te Balk en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en we.

  8561BNDe Fryske MarrenBalkBalk
  X Stream Traffic Consultancy B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap X Stream Traffic Consultancy B.V. is gevestigd op Willem Barentszstraat 2 te Balk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8561CNDe Fryske MarrenBalkBalk
  Beton Elementen Industrie B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap Beton Elementen Industrie B.V. is gevestigd op Eigen Haard 32 te Balk en is actief in de branche Vervaardiging van producten van beton voor de bouw.

  8561EXDe Fryske MarrenBalkBalk
  Stichting Varenzalje
  februari 2017

  De stichting Stichting Varenzalje is gevestigd op Tribune 48 te Balk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  8561GMDe Fryske MarrenBalkBalk
  Mariske Haitsma thodn The Travel Club
  september 2016

  De onderneming Mariske Haitsma thodn The Travel Club is gevestigd op Tsjerk Hiddesstraat 12 te BALK en is actief in de branche reisbureaus.

  8561CRDe Fryske MarrenBalkBalk

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk