Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in De Fryske Marren

Wil je weten welke bedrijven er in De Fryske Marren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Fryske Marren.

In De Fryske Marren zoek ik een:

  JoBo Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JoBo Beheer B.V. is gevestigd op Van Swinderenstraat 63 te Balk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8561ASDe Fryske MarrenBalkBalk
  Walltec Production Netherlands B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Walltec Production Netherlands B.V. is gevestigd op Uitheijing 2A te Lemmer en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  8531XJDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Buitengebied
  Cow Snacks Works B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Cow Snacks Works B.V. is gevestigd op Mientwei 19 te Rijs en is actief in de branche Vervaardiging van voeders voor huisdieren.

  8572WBDe Fryske MarrenRijsRijs
  Wluck B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Wluck B.V. is gevestigd op Douwe Aukesstraat 10 te Balk en is actief in de branche Financiële holdings.

  8561CSDe Fryske MarrenBalkBalk
  La Gondola B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap La Gondola B.V. is gevestigd op Langestreek 11 te Lemmer en is actief in de branche Restaurants.

  8531HVDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Kom
  Panebarco Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Panebarco Holding B.V. is gevestigd op Slachdrompel 9 te Lemmer en is actief in de branche Financiële holdings.

  8532BWDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Noord
  Stichting M.A.D. Academy
  december 2017

  De stichting Stichting M.A.D. Academy is gevestigd op Vegelinsweg 6a te Joure en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8501BADe Fryske MarrenJoureJoure, Centrum
  Burgerpartij De Fryske Marren
  december 2017

  De vereniging Burgerpartij De Fryske Marren is gevestigd op De Boeijer 40 te Joure en is actief in de branche Politieke organisaties.

  8501RMDe Fryske MarrenJoureJoure, Centrum
  Recreatiepark Idskenhuizen B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Recreatiepark Idskenhuizen B.V. is gevestigd op Mastersein 12 te Idskenhuizen en is actief in de branche Kampeerterreinen.

  8523NKDe Fryske MarrenIdskenhuizenIdskenhuizen
  Watervillapark Idskenhuizen B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Watervillapark Idskenhuizen B.V. is gevestigd op Mastersein 12 te Idskenhuizen en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

  8523NKDe Fryske MarrenIdskenhuizenIdskenhuizen
  Stichting met Apple werken voor slechtzienden
  december 2017

  De stichting Stichting met Apple werken voor slechtzienden is gevestigd op Kerkpad 30 te Haskerhorne en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8506BDDe Fryske MarrenHaskerhorneHaskerhorne
  HWR Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HWR Beheer B.V. is gevestigd op Slachdrompel 25 te Lemmer en is actief in de branche Financiële holdings.

  8532BWDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Noord
  St. Beh.Gem. Gelden Watervilla's Friese Meren
  december 2017

  De stichting St. Beh.Gem. Gelden Watervilla's Friese Meren is gevestigd op Pier Christiaanswei 15 te Delfstrahuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8508SBDe Fryske MarrenDelfstrahuizen
  Vitas Flexpool B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Vitas Flexpool B.V. is gevestigd op Albert Einsteinweg 2a te Joure en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  8501XEDe Fryske MarrenJoureJoure, Woudfennen
  Stichting Administratiekantoor Vitas Midden
  november 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor Vitas Midden is gevestigd op Albert Einsteinweg 2a te Joure en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8501XEDe Fryske MarrenJoureJoure, Woudfennen
  TS16 B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap TS16 B.V. is gevestigd op Albert Einsteinweg 2a te Joure en is actief in de branche Financiële holdings.

  8501XEDe Fryske MarrenJoureJoure, Woudfennen
  Agrovoird B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Agrovoird B.V. is gevestigd op Zijlroede 29 te Lemmer en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

  8531PHDe Fryske MarrenLemmerLemmer-Zijlroede
  Stichting Administratiekantoor B united
  november 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor B united is gevestigd op Marderleane 23 te Rijs en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8572WGDe Fryske MarrenRijsRijs
  Vereniging ?ld en Nei Ychtenbr?ge
  november 2017

  De vereniging Vereniging ?ld en Nei Ychtenbr?ge is gevestigd op De Kempenaersweg 21 te Echtenerbrug en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  8539RRDe Fryske MarrenEchtenerbrugEchtenerbrug-Buitengebied
  Expertus Investments B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Expertus Investments B.V. is gevestigd op Slachtedyk 24A te Joure en is actief in de branche Financiële holdings.

  8501ZADe Fryske MarrenJoureJoure, Centrum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Fryske Marren

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk