Bedrijven in Buitenhof

Wil je weten welke bedrijven er in Buitenhof zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitenhof.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Dushi Services
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Dushi Services is gevestigd op Mozartlaan 642 te Delft en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Lagom arbeidsdeskundig advies B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Lagom arbeidsdeskundig advies B.V. is gevestigd op Brahmslaan 10 te Delft en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

AWJ Products
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma AWJ Products is gevestigd op Bachsingel 47 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bella's diensten
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bella's diensten is gevestigd op Reinier de Graafweg 256 te Delft en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Bahadorifar Thuiszorg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bahadorifar Thuiszorg is gevestigd op Chopinlaan 282 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Dieleman Reliability Services B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Dieleman Reliability Services B.V. is gevestigd op van Kuijkhof 7 te Delft en is actief in de branche Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d..

MFL Dropshipping
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MFL Dropshipping is gevestigd op van Hasseltlaan 600 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Alton Transport
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Alton Transport is gevestigd op Cesar Franckstraat 118 te Delft en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Primas Advies en Begeleiding
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Primas Advies en Begeleiding is gevestigd op Foulkeslaan 108 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

The thesis agency
Opgericht in April 2023

De onderneming The thesis agency is gevestigd op van Hasseltlaan 627 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Iwona Temis
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Iwona Temis is gevestigd op Debussystraat 71 te Delft en is actief in de branche supermarkten.

Rebrandy
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Rebrandy is gevestigd op Beethovenlaan 81 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Somidy House
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Somidy House is gevestigd op Rooseveltlaan 58 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 23 mei 2023

El Haouari Delivery
Opgericht in April 2023

De onderneming El Haouari Delivery is gevestigd op Cesar Franckstraat 6 te Delft en is actief in de branche Koeriers.

Kansjemetons
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Kansjemetons is gevestigd op Diepenbrockstraat 136 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Buitenhof

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent