Bedrijven in Buitenhof-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Buitenhof-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitenhof-Noord.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

BETERRcoaching
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BETERRcoaching is gevestigd op Brahmslaan 38D te Delft en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Abdikhaliq Services
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Abdikhaliq Services is gevestigd op Debussystraat 176 te Delft en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Dinsdag 28 februari 2023

QUICK-E Solutions
Opgericht in Februari 2023

De onderneming QUICK-E Solutions is gevestigd op Debussystraat 112 te Delft en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Skillsaver
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Skillsaver is gevestigd op Cesar Franckstraat 179 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

NTrans B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap NTrans B.V. is gevestigd op Cesar Franckstraat 176 te Delft en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

EJA Sport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming EJA Sport is gevestigd op Lisztstraat 76 te Delft en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 14 februari 2023

Sellafast
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sellafast is gevestigd op Griegstraat 14F te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Global Beveiliging Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Global Beveiliging Services is gevestigd op Debussystraat 178 te Delft en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Kurnaz Tech
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kurnaz Tech is gevestigd op Strawinskylaan 48 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

zzphardvoorweining
Opgericht in Januari 2023

De onderneming zzphardvoorweining is gevestigd op Mahlerstraat 67 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Maandag 13 februari 2023

IOZ kabelmontage infra
Opgericht in Januari 2023

De onderneming IOZ kabelmontage infra is gevestigd op Lisztstraat 66 te Delft en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Donderdag 2 februari 2023

momarket.company
Opgericht in Januari 2023

De onderneming momarket.company is gevestigd op Lisztstraat 39 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Behnen informatics
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Behnen informatics is gevestigd op Cesar Franckstraat 25 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Sixstars Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sixstars Care is gevestigd op Lisztstraat 68 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Tyty's Delights
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tyty's Delights is gevestigd op Cesar Franckstraat 39 te Delft en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

 

Meer nieuws in Buitenhof-Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent