Bedrijven in Wippolder-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Wippolder-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wippolder-Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Levie van der Heijde Design
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Levie van der Heijde Design is gevestigd op Julianalaan 74 te Delft en is actief in de branche Public relationsbureaus.

SJVB Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap SJVB Holding B.V. is gevestigd op Delfgauwseweg 167 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

NRS Consulting B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap NRS Consulting B.V. is gevestigd op Delfgauwseweg 167 te Delft en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vereniging van Eigenaars Prins Mauritsstraat 46/48, Delft
Opgericht in Mei 1973

De vereniging Vereniging van Eigenaars Prins Mauritsstraat 46/48, Delft is gevestigd op Prins Mauritsstraat 48 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Delfgauwseweg 102 en 104 te Delft
Opgericht in September 1995

De vereniging Vereniging van Eigenaars Delfgauwseweg 102 en 104 te Delft is gevestigd op Delfgauwseweg 104 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

De Koningsbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Koningsbouw is gevestigd op Nassaulaan 86 te Delft en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Janneke Mulder Services.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Janneke Mulder Services. is gevestigd op Julianalaan 60 te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

Puur Peru
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Puur Peru is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 50 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 7 oktober 2022

XL van Megen Design&Screenprinting
Opgericht in September 2022

De onderneming XL van Megen Design&Screenprinting is gevestigd op Simonsstraat 49 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

De Vries Golf Quality
Opgericht in September 2022

De onderneming De Vries Golf Quality is gevestigd op Prins Mauritsstraat 56 te Delft en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Bij Trudy
Opgericht in September 2022

De onderneming Bij Trudy is gevestigd op Delfgauwseweg 167 te Delft en is actief in de branche Haarverzorging.

Bewegenmetkelly
Opgericht in September 2022

De onderneming Bewegenmetkelly is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 123 te Delft en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Beasta Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Beasta Holding B.V. is gevestigd op Julianalaan 30 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 13 september 2022

Sharonart tattoo
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sharonart tattoo is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 70 te Delft en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Isa van der Heide
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Isa van der Heide is gevestigd op Prins Mauritsstraat 38 te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

 

Meer nieuws in Wippolder-Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent