Bedrijven in Bedrijventerrein Delftech

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Delftech zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Delftech.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Riley's Technical Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Riley's Technical Solutions is gevestigd op Van Embdenstraat 888 te Delft en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

FSO Instruments B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap FSO Instruments B.V. is gevestigd op Delftechpark 23 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

ISJU B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ISJU B.V. is gevestigd op Informaticalaan 5 te Delft en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

C. Smink Loonbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming C. Smink Loonbedrijf is gevestigd op Van Embdenstraat 916 te Delft en is actief in de branche Grondverzet.

Vass Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Vass Holding B.V. is gevestigd op Van Embdenstraat 792 te Delft en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Srimannarayana Technologies B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Srimannarayana Technologies B.V. is gevestigd op Van Embdenstraat 674 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

RECAB Ondersteuning & Advies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming RECAB Ondersteuning & Advies is gevestigd op Van Embdenstraat 296 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 13 september 2022

JRCN Service
Opgericht in September 2022

De onderneming JRCN Service is gevestigd op Bakemastraat 12 te Delft en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 12 september 2022

VM Doktersassistente
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming VM Doktersassistente is gevestigd op Van Embdenstraat 522 te Delft en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Gabelinchi Services
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Gabelinchi Services is gevestigd op Van Embdenstraat 602 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Zonderzorg3n
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Zonderzorg3n is gevestigd op Kersbergenstraat 22 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 4 augustus 2022

Close Reading Meester
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Close Reading Meester is gevestigd op Van Embdenstraat 30 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Inthorn Psychologie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Inthorn Psychologie is gevestigd op Van Embdenstraat 726 te Delft en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Dinsdag 12 juli 2022

Raaijmakers Scour Consultancy
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Raaijmakers Scour Consultancy is gevestigd op Van Tijenstraat 10 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 28 juni 2022

UrbanCrafter
Opgericht in Mei 2022

De onderneming UrbanCrafter is gevestigd op Van Embdenstraat 782 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

Meer nieuws in Bedrijventerrein Delftech

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent