Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dirksz Admiraal

Wil je weten welke bedrijven er in Dirksz Admiraal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dirksz Admiraal.

In Dirksz Admiraal zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  Dennis van de Hoef
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Dennis van de Hoef is gevestigd op Annie Romein-Verschoorln 20 te Den Helder en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784NZ
  AgriChem B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap AgriChem B.V. is gevestigd op Drs. F. Bijlweg 63 te Den Helder en is actief in de branche Vervaardiging van kunstmeststoffen en stikstofverbindingen.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784MC

  Donderdag 27 oktober 2016

  Metabalance Europe
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Metabalance Europe is gevestigd op Pastoor Koopmanweg 25 te Den Helder en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784NX

  Dinsdag 21 juni 2016

  Qinergiek Voetreflextherapie
  Opgericht in mei 2016

  De onderneming Qinergiek Voetreflextherapie is gevestigd op Pastoor Koopmanweg 3 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784NX
  Spare Rib Express Den Helder
  Opgericht in april 2016

  De vennootschap onder firma Spare Rib Express Den Helder is gevestigd op Burg Ritmeesterweg 23T te DEN HELDER en is actief in de branche Eventcatering.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784NV

  Vrijdag 15 januari 2016

  Dr. Muscle Nutrition
  Opgericht in november 2015

  De vennootschap onder firma Dr. Muscle Nutrition is gevestigd op Drs. F. Bijlweg 240A te DEN HELDER en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784MC
  De Bedweters Den Helder
  Opgericht in december 2015

  De vennootschap onder firma De Bedweters Den Helder is gevestigd op Burg Ritmeesterweg 15 te DEN HELDER en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Dirksz Admiraal » 1784NV

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?