Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schepenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Schepenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schepenbuurt.

In Schepenbuurt zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Post Chirurgie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Post Chirurgie is gevestigd op Fluytstraat 13 te Den Helder en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784NP

  Maandag 24 december 2018

  Pasku
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Pasku is gevestigd op Schokkerstraat 4 te Den Helder en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784KM
  Fikshome
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Fikshome is gevestigd op Schoenerstraat 49 te Den Helder en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784LB

  Woensdag 14 september 2016

  Chanique kinder boetiek
  Opgericht in juli 2016

  De vennootschap onder firma Chanique kinder boetiek is gevestigd op Marsdiepstraat 649 te DEN HELDER en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784AN
  Mascnite Mode
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Mascnite Mode is gevestigd op Korvetstraat 98 te DEN HELDER en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784MS

  Donderdag 1 januari 2015

  Klimpark het Streekbos B.V.
  Opgericht in oktober 2014

  De besloten vennootschap Klimpark het Streekbos B.V. is gevestigd op Boeierstraat 13 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige buitensport.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784LR
  Bissie Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2014

  De besloten vennootschap Bissie Holding B.V. is gevestigd op Boeierstraat 13 te DEN HELDER en is actief in de branche Financiële holdings.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784LR
  J's Hairstyling
  Opgericht in maart 2014

  De onderneming J's Hairstyling is gevestigd op Fluytstraat 18 te DEN HELDER en is actief in de branche Haarverzorging.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Schepenbuurt » 1784NP

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?