Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuiderzeebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Zuiderzeebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuiderzeebuurt.

In Zuiderzeebuurt zoek ik een:

  Donderdag 27 oktober 2016

  pastechi marlen
  Opgericht in september 2016

  De onderneming pastechi marlen is gevestigd op Niersstraat 1 te DEN HELDER en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784CN
  Hoveniersbedrijf Van Galen
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Hoveniersbedrijf Van Galen is gevestigd op Flevostraat 50 te DEN HELDER en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784CG

  Woensdag 14 september 2016

  Podozorg Den Helder
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Podozorg Den Helder is gevestigd op Geulstraat 7 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DH
  Mulder & Versteeven Makelaars O.G. B.V.
  Opgericht in juni 2016

  De besloten vennootschap Mulder & Versteeven Makelaars O.G. B.V. is gevestigd op IJsselmeerstraat 284 te DEN HELDER en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784MB

  Donderdag 1 januari 2015

  EAB Koeltechniek
  Opgericht in februari 2015

  De onderneming EAB Koeltechniek is gevestigd op Eyserhof 20 te DEN HELDER en is actief in de branche Reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784CT
  van Aalst Ventures
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming van Aalst Ventures is gevestigd op Slingerbeekstraat 70 te DEN HELDER en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DB
  Sportmassage Lamboo
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Sportmassage Lamboo is gevestigd op Jekerstraat 46 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DM
  Podotherapeut Schrama
  Opgericht in december 2014

  De onderneming Podotherapeut Schrama is gevestigd op Geulstraat 7 te DEN HELDER en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DH
  Van Aalst Holding B.V.
  Opgericht in juni 2014

  De besloten vennootschap Van Aalst Holding B.V. is gevestigd op Slingerbeekstraat 70 te DEN HELDER en is actief in de branche Financiële holdings.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DB
  Uitvaartcentrum Den Helder
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Uitvaartcentrum Den Helder is gevestigd op IJsselmeerstraat 63A te Den Helder en is actief in de branche Uitvaartverzorging, crematoria, mortuaria en begraafplaatsen.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784MB
  Personeelsvereniging Uitvaartcentrum Den Helder
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Personeelsvereniging Uitvaartcentrum Den Helder is gevestigd op IJsselmeerstraat 63A te Den Helder en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784MB
  Stichting Kindercentrum SINA
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting Kindercentrum SINA is gevestigd op Zuiderzeestraat 42 te Den Helder en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784CL
  Mile Works B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Mile Works B.V. is gevestigd op Grebbestraat 52 te Den Helder en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DD
  Cools Projectmanagement, Consultancy & Advies
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Cools Projectmanagement, Consultancy & Advies is gevestigd op Jekerstraat 22 te Den Helder en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Zuiderzeebuurt » 1784DL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?