Bedrijven in Duiven-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Duiven-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duiven-Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

H.O.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H.O. is gevestigd op Steenstraat 83 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ZPzorg met passie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ZPzorg met passie is gevestigd op Eltingerhof 72 te Duiven en is actief in de branche Thuiszorg.

The Data Strategist
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Data Strategist is gevestigd op Aalscholverstraat 29 te Duiven en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nova Gym Equipment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nova Gym Equipment B.V. is gevestigd op Kennedystraat 38 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Didko Brewery
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Didko Brewery is gevestigd op Margrietstraat 18 te Duiven en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

RECOM service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RECOM service is gevestigd op Van Eyckstraat 1 te Duiven en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Boerboom Gevelrenovatie en bestrating
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boerboom Gevelrenovatie en bestrating is gevestigd op Putterstraat 25 te Duiven en is actief in de branche Metselen en voegen.

Fuifbox
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Fuifbox is gevestigd op Schapenweide 159 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BAET belastingadviseurs en financieel planners B.V.
Opgericht in Oktober 2015

De besloten vennootschap BAET belastingadviseurs en financieel planners B.V. is gevestigd op Pastoriestraat 1 te Duiven en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Van der Zee MultiMedia
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van der Zee MultiMedia is gevestigd op Marisstraat 51 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Beek Chauffeursdiensten
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Beek Chauffeursdiensten is gevestigd op Van Ruisdaelstraat 42 te Duiven en is actief in de branche Vervoer per taxi.

JvHummel Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming JvHummel Dienstverlening is gevestigd op 't Weike 1 te Duiven en is actief in de branche Eventcatering.

Iscan Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Iscan Zorg is gevestigd op Van Ostadestraat 77 te Duiven en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Similaun Sport
Opgericht in Oktober 2012

De vennootschap onder firma Similaun Sport is gevestigd op Rijksweg 60b te Duiven en is actief in de branche Fitnesscentra.

Trimsalon Pawfections
Opgericht in September 2022

De onderneming Trimsalon Pawfections is gevestigd op Anemonenstraat 12 te Duiven en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent