Bedrijven in Duiven-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Duiven-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duiven-Noord.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Leather & More
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Leather & More is gevestigd op De Kruisboog 35 te Duiven en is actief in de branche Vervaardiging van koffers, tassen e.d. en van zadel- en tuigmakerswerk.

Tempus pro massage
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Tempus pro massage is gevestigd op Kraanvogelstraat 9 te Duiven en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

DECON
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma DECON is gevestigd op Van Ruisdaelstraat 18 te Duiven en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

RA-montage
Opgericht in Maart 2023

De onderneming RA-montage is gevestigd op Van Ostadestraat 23 te Duiven en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Carduchi Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Carduchi Holding B.V. is gevestigd op Eltingerhof 70 te Duiven en is actief in de branche Financiële holdings.

Handelsonderneming Kleintjes
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Handelsonderneming Kleintjes is gevestigd op Slangenburgallee 12 te Duiven en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Venus shopping
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Venus shopping is gevestigd op Mauvestraat 18 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

BabyLo?s
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BabyLo?s is gevestigd op Robert Josephstraat 28 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ByWvH
Opgericht in Februari 2023

De onderneming ByWvH is gevestigd op De Fanfare 29 te Duiven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Coppens tuinen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Coppens tuinen is gevestigd op De Hazelaar 2 te Duiven en is actief in de branche Landschapsverzorging.

RHB Solar
Opgericht in Februari 2023

De onderneming RHB Solar is gevestigd op Gabrielstraat 17 te Duiven en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dens Grafische Producties
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Dens Grafische Producties is gevestigd op Berghallee 62 te Duiven en is actief in de branche Reclamebureaus.

EKSolar
Opgericht in Februari 2023

De onderneming EKSolar is gevestigd op Prunuslaan 96 te Duiven en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 14 februari 2023

Vitaal Sterk met Thomas
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Vitaal Sterk met Thomas is gevestigd op Willem Elsschotstraat 7 te Duiven en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

BDC Security
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BDC Security is gevestigd op Cannenburchallee 16 te Duiven en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent