Bedrijven in Duiven

Wil je weten welke bedrijven er in Duiven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duiven.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jay Beauty
Opgericht in November 2022

De onderneming Jay Beauty is gevestigd op Weidekervel 97a te Duiven en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

H.O.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H.O. is gevestigd op Steenstraat 83 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ZPzorg met passie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ZPzorg met passie is gevestigd op Eltingerhof 72 te Duiven en is actief in de branche Thuiszorg.

Roger Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Roger Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maxime Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Maxime Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kellydaal B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Kellydaal B.V. is gevestigd op Impuls 2 te Duiven en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

The Social Spark
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Social Spark is gevestigd op Zilverschoon 12 te Duiven en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Nick Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nick Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

The Data Strategist
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Data Strategist is gevestigd op Aalscholverstraat 29 te Duiven en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Stichting Administratiekantoor Maroni Holding
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Maroni Holding is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Nova Gym Equipment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nova Gym Equipment B.V. is gevestigd op Kennedystraat 38 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Social Impact Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Social Impact Solutions is gevestigd op Neptunus 64 te Duiven en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hendriks Exploitatie B.V.
Opgericht in Mei 2009

De besloten vennootschap Hendriks Exploitatie B.V. is gevestigd op Loostraat 1a te Loo Gld.

Hefas Fun First Personeelsvereniging
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Hefas Fun First Personeelsvereniging is gevestigd op Impact 27 te Duiven en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Hendriks Duiven Onroerend Goed B.V.
Opgericht in Mei 2001

De besloten vennootschap Hendriks Duiven Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Loostraat 1a te Loo Gld.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent