Bedrijfspanden in de gemeente Duiven

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Duiven en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Impact 24 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Impact 24 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 247 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Verhard buitenterrein Segment 22 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Segment 22 te Duiven heeft Verhard buitenterrein als hoofdfunctie. Het betreft hier . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 800.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.953 m².

Donderdag 10 november 2022

Bedrijfsruimte Fotograaf 18 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Fotograaf 18 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1972. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder heater en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 409 m².

Bedrijfsruimte Fotograaf 14 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Fotograaf 14 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1972. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder heater, krachtstroom en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 830 m².

Bedrijfsruimte . Duiven

Dit bedrijfspand op het adres . te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, airconditioning, inbouwarmaturen en liften. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.050 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Woensdag 2 november 2022

Bedrijfsruimte Impact 29 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Impact 29 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 850 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 22 oktober 2022

Maatschappelijk vastgoed Ooijsebrug 2 Groessen

Dit bedrijfspand op het adres Ooijsebrug 2 te Groessen heeft Maatschappelijk vastgoed als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1934 met energielabel C. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 20.065 m².

Woensdag 19 oktober 2022

Bedrijfsruimte Geograaf 26 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Geograaf 26 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 288 m².

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Impact 26 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Impact 26 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 220 m² (in units vanaf 170 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 september 2022

Bedrijfsruimte Impact 38 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Impact 38 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 252 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Ratio 39 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Ratio 39 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.680 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 2 september 2022

Bedrijfsruimte Innovatie 1 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Innovatie 1 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, sprinkler en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 27.500 m² (in units vanaf 22.600 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Dinsdag 23 augustus 2022

Bedrijfsruimte Ratio 17 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Ratio 17 te Duiven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 215.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 320 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 3 augustus 2022

Winkelruimte Pastoriestraat 8 Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Pastoriestraat 8 te Duiven is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 156 m² (in units vanaf 80 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 30 juli 2022

Kantoorruimte Rijksweg 60B Duiven

Dit bedrijfspand op het adres Rijksweg 60B te Duiven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 164 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent