Bedrijven in Duiven-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Duiven-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duiven-Zuid.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jay Beauty
Opgericht in November 2022

De onderneming Jay Beauty is gevestigd op Weidekervel 97a te Duiven en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Roger Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Roger Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maxime Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Maxime Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

The Social Spark
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Social Spark is gevestigd op Zilverschoon 12 te Duiven en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Nick Nolten Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nick Nolten Holding B.V. is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor Maroni Holding
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Maroni Holding is gevestigd op Melrose 2 te Duiven en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Social Impact Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Social Impact Solutions is gevestigd op Neptunus 64 te Duiven en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SHW Koerier
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SHW Koerier is gevestigd op Neptunus 44 te Duiven en is actief in de branche Koeriers.

BuildingExpertise
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BuildingExpertise is gevestigd op Bellefleur 121 te Duiven en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

J.W. Molenaar verloskundige
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming J.W. Molenaar verloskundige is gevestigd op Korenbloem 79 te Duiven en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Hortulanus Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Hortulanus Beheer B.V. is gevestigd op Juttepeer 3 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mediare Financieel Advies B.V.
Opgericht in Augustus 2015

De besloten vennootschap Mediare Financieel Advies B.V. is gevestigd op Blokfluitstraat 14 te Duiven en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Mediare Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Mediare Beheer B.V. is gevestigd op Blokfluitstraat 14 te Duiven en is actief in de branche Financiële holdings.

Reikipraktijk de Kolibrie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Reikipraktijk de Kolibrie is gevestigd op Zirkoon 4 te Duiven en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 7 oktober 2022

Love Dearly
Opgericht in September 2022

De onderneming Love Dearly is gevestigd op Weidekervel 65 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent