Bedrijven in Duiven-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Duiven-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duiven-Zuid.

Filter Filter

Vanmorgen

Vinno Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Vinno Holding B.V. is gevestigd op Winston 1 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Glossy Glamour Boutique
Opgericht in September 2023

De onderneming Glossy Glamour Boutique is gevestigd op Tholenstraat 1 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

L.Bouwman Timmerwerken
Opgericht in September 2023

De onderneming L.Bouwman Timmerwerken is gevestigd op Luitpad 1 te Duiven en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Healthy for You
Opgericht in September 2023

De onderneming Healthy for You is gevestigd op Eltensestraat 33 te Duiven en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Issa Fashion
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Issa Fashion is gevestigd op Vriesschestraat 46 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

Denstar B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Denstar B.V. is gevestigd op Neptunus 38 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Summer dienstverlening
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Summer dienstverlening is gevestigd op Rottumstraat 57 te Duiven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

B'sPartyDeco
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming B'sPartyDeco is gevestigd op Heggewikke 2 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

J.M. Trading B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap J.M. Trading B.V. is gevestigd op Weidekervel 151 te Duiven en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 25 juli 2023

van Ditshuizen Enterprises
Opgericht in Juli 2023

De onderneming van Ditshuizen Enterprises is gevestigd op Vlielandlaan 5 te Duiven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Firetti & Dilonghi - Houten speelgoed
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Firetti & Dilonghi - Houten speelgoed is gevestigd op Cornetstraat 28 te Duiven en is actief in de branche Vervaardiging van speelgoed en spellen.

RTLS Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap RTLS Beheer B.V. is gevestigd op Robijn 3 te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Liemers Afbouw
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Liemers Afbouw is gevestigd op Eilandplein 254 te Duiven en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Arman Sport Hirad
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Arman Sport Hirad is gevestigd op Eilandplein 22 te Duiven en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Klusbedrijf J. Vonk
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Klusbedrijf J. Vonk is gevestigd op Pluto 7 te Duiven en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent