Bedrijven in Cadier en Keer

Wil je weten welke bedrijven er in Cadier en Keer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cadier en Keer.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Schoorsteenveegbedrijf Eijkenboom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Schoorsteenveegbedrijf Eijkenboom is gevestigd op Albert Strahlestraat 4 te Cadier en Keer en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Donderdag 11 januari 2024

Jonino B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Jonino B.V. is gevestigd op Groenerein 14 te Cadier en Keer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

FloMare B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap FloMare B.V. is gevestigd op Trichterweg 5 te Cadier en Keer en is actief in de branche huisartsen.

Stichting Administratiekantoor Jonino
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Jonino is gevestigd op Groenerein 14 te Cadier en Keer en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Wowskop
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Wowskop is gevestigd op Einderweg 17 te Cadier en Keer en is actief in de branche Financiële holdings.

Annie Mation
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Annie Mation is gevestigd op Torenstraat 11C te Cadier en Keer en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

VAROVS
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VAROVS is gevestigd op Beatrixstraat 47 te Cadier en Keer en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

SMA Recycling Solutions
Opgericht in December 2023

De onderneming SMA Recycling Solutions is gevestigd op Sint Antoniusbank 42B te BEMELEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

School voor Tai Chi Chuan - Inge van Hengel
Opgericht in November 2023

De onderneming School voor Tai Chi Chuan - Inge van Hengel is gevestigd op Beatrixstraat 1 te Cadier en Keer en is actief in de branche Sportscholen.

Binas B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Binas B.V. is gevestigd op Groenerein 52 te Cadier en Keer en is actief in de branche Financiële holdings.

Landgoed Heerdeberg B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Landgoed Heerdeberg B.V. is gevestigd op Pater Kustersweg 18 te Cadier en Keer en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Piscelli
Opgericht in November 2023

De onderneming Piscelli is gevestigd op Kapelweg 79 te Cadier en Keer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 13 december 2023

De Transformheer B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap De Transformheer B.V. is gevestigd op Kersenwei 29 te Bemelen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 8 november 2023

De Jongh interim
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming De Jongh interim is gevestigd op Limburgerstraat 91 te Cadier en Keer en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

HR Metaal Recyling
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming HR Metaal Recyling is gevestigd op Bemelerweg 67 te Cadier en Keer en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent