Bedrijven in Cadier

Wil je weten welke bedrijven er in Cadier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cadier.

Filter Filter

Afgelopen uur

Ion Petrea
Opgericht in April 2024

De onderneming Ion Petrea is gevestigd op Rijksweg 58 te Cadier en Keer en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Trouwambtenaar Meino Wouter More than a Wedding
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Trouwambtenaar Meino Wouter More than a Wedding is gevestigd op Limburgerstraat 37 te Cadier en Keer en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Deluxe Beauty
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Deluxe Beauty is gevestigd op Bemelerweg 49 te Cadier en Keer en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 18 maart 2024

M.E. Hamelink
Opgericht in Januari 2024

De onderneming M.E. Hamelink is gevestigd op Limburgerstraat 67 te Cadier en Keer en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Transportbedrijf Zeina
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Transportbedrijf Zeina is gevestigd op Julianastraat 31 te Cadier en Keer en is actief in de branche Koeriers.

NvdGoess
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NvdGoess is gevestigd op Kerkstraat 181 te Cadier en Keer en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Hinke Wiersum Juridisch Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hinke Wiersum Juridisch Advies is gevestigd op Beatrixstraat 60 te Cadier en Keer en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Veldhuis Informatiseringadviseur
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Veldhuis Informatiseringadviseur is gevestigd op Margrietstraat 1 te Cadier en Keer en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

BG World Project
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BG World Project is gevestigd op De Hoof 43 te Cadier en Keer en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Saban Grondwerken
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Saban Grondwerken is gevestigd op De Hoof 7 te Cadier en Keer en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Dinsdag 23 januari 2024

Schoorsteenveegbedrijf Eijkenboom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Schoorsteenveegbedrijf Eijkenboom is gevestigd op Albert Strahlestraat 4 te Cadier en Keer en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Donderdag 11 januari 2024

Jonino B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Jonino B.V. is gevestigd op Groenerein 14 te Cadier en Keer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

FloMare B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap FloMare B.V. is gevestigd op Trichterweg 5 te Cadier en Keer en is actief in de branche huisartsen.

Stichting Administratiekantoor Jonino
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Jonino is gevestigd op Groenerein 14 te Cadier en Keer en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Wowskop
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Wowskop is gevestigd op Einderweg 17 te Cadier en Keer en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement