Bedrijven in Oranjedorp

Wil je weten welke bedrijven er in Oranjedorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oranjedorp.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Brink Metaalrecycling B.V.
Opgericht in Januari 2018

De besloten vennootschap Brink Metaalrecycling B.V. is gevestigd op Oosterwijk WZ 1 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

Woensdag 10 april 2024

Gebiedsco?peratie Energiek Emmen U.A.
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Gebiedsco?peratie Energiek Emmen U.A. is gevestigd op Bladderswijk WZ 52 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

Donderdag 11 januari 2024

By Sillies
Opgericht in November 2023

De onderneming By Sillies is gevestigd op Bladderswijk OZ 93 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 13 december 2023

CK Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap CK Holding B.V. is gevestigd op Oosterwijk WZ 45 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 10 oktober 2023

NF Sound & Light
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NF Sound & Light is gevestigd op Bladderswijk OZ 162 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Dinsdag 25 juli 2023

Wessels Vastgoed Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Wessels Vastgoed Beheer B.V. is gevestigd op Oosterveenseweg 74 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

WYS (With Your Soul) B.V.
Opgericht in Oktober 2014

De besloten vennootschap WYS (With Your Soul) B.V. is gevestigd op Oosterveenseweg 74 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Thuiszorg.

Rwes Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Rwes Beheer B.V. is gevestigd op Oosterveenseweg 74 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

LeiLes Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap LeiLes Beheer B.V. is gevestigd op Oosterveenseweg 74 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 15 juni 2023

CPO Oranjezathe
Opgericht in Mei 2023

De vereniging CPO Oranjezathe is gevestigd op Oosterwijk WZ 38 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 23 mei 2023

Abacus Theater
Opgericht in Mei 1996

De vennootschap onder firma Abacus Theater is gevestigd op Bladderswijk OZ 108 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Circus en variété.

Vrijdag 21 april 2023

G M Metalen
Opgericht in Oktober 1989

De onderneming G M Metalen is gevestigd op Oosterwijk WZ 24H te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren.

Metaalhandel HW V.O.F.
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Metaalhandel HW V.O.F. is gevestigd op Oosterwijk WZ 5 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

Maandag 3 april 2023

Meroxx
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Meroxx is gevestigd op Bladderswijk OZ 120 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 28 februari 2023

IMPAKT Recycling Solutions B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap IMPAKT Recycling Solutions B.V. is gevestigd op Bladderswijk OZ 45 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Meer nieuws in Oranjedorp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement