Bedrijven in Nieuw-Dordrecht

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Dordrecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Dordrecht.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Abacus Theater
Opgericht in Mei 1996

De vennootschap onder firma Abacus Theater is gevestigd op Bladderswijk OZ 108 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Circus en variété.

Vrijdag 21 april 2023

G M Metalen
Opgericht in Oktober 1989

De onderneming G M Metalen is gevestigd op Oosterwijk WZ 24H te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren.

Metaalhandel HW V.O.F.
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Metaalhandel HW V.O.F. is gevestigd op Oosterwijk WZ 5 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

Maandag 3 april 2023

Meroxx
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Meroxx is gevestigd op Bladderswijk OZ 120 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 14 maart 2023

Pruisscher Perfomance
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Pruisscher Perfomance is gevestigd op meester Koehoornstraat 3 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Dinsdag 28 februari 2023

IMPAKT Recycling Solutions B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap IMPAKT Recycling Solutions B.V. is gevestigd op Bladderswijk OZ 45 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Dinsdag 14 februari 2023

Voetzorg Nieuw-Dordrecht
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Voetzorg Nieuw-Dordrecht is gevestigd op Vastenow 37 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 2 februari 2023

deSchilder.
Opgericht in Januari 2023

De onderneming deSchilder. is gevestigd op Sportweg 7 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 14 december 2022

Yarno Bachmann
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yarno Bachmann is gevestigd op Oranjedorpstraat 58 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Zorgboerderij Gewoon IK B.V.
Opgericht in Mei 2014

De besloten vennootschap Zorgboerderij Gewoon IK B.V. is gevestigd op Oosterwijk OZ 54 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Jolanda Spijkerman
Opgericht in November 2022

De onderneming Jolanda Spijkerman is gevestigd op Bladderswijk OZ 96 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Assiechi Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Assiechi Beheer B.V. is gevestigd op Oosterwijk OZ 54 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

WSS Installatietechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming WSS Installatietechniek is gevestigd op Kuipershof 56 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Handelsonderneming P.H.M. Snijders
Opgericht in November 2022

De onderneming Handelsonderneming P.H.M. Snijders is gevestigd op Herenstreek 35 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Winkels in houten bouw- en tuinmaterialen.

Maandag 26 september 2022

Makid
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Makid is gevestigd op Boekweitveld 1 te Nieuw-Dordrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meer nieuws in Nieuw-Dordrecht

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent