Bedrijven in Westelijk Nieuw-Schoonebeek

Wil je weten welke bedrijven er in Westelijk Nieuw-Schoonebeek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westelijk Nieuw-Schoonebeek.

Filter Filter

Maandag 10 juli 2023

Stichting Naoberschap Oliedorp
Opgericht in Juni 2023

De stichting Stichting Naoberschap Oliedorp is gevestigd op Europaweg 1 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

Rova Rijplaat B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Rova Rijplaat B.V. is gevestigd op Europaweg 17 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 april 2022

Vereniging Senioren Nieuw-Schoonebeek en omstreken
Opgericht in Maart 2022

De vereniging Vereniging Senioren Nieuw-Schoonebeek en omstreken is gevestigd op Europaweg 33 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 23 februari 2022

Striper Agra-Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Striper Agra-Vastgoed B.V. is gevestigd op Europaweg 95 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Landbouwbedrijf Striper B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Landbouwbedrijf Striper B.V. is gevestigd op Europaweg 95 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Maandag 7 juni 2021

Horse Mastery
Opgericht in April 2021

De onderneming Horse Mastery is gevestigd op Europaweg 25 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 21 mei 2021

TrouwCompleet
Opgericht in Mei 2021

De onderneming TrouwCompleet is gevestigd op Europaweg 19 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

Vrijdag 4 september 2020

Mopperkontjes
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Mopperkontjes is gevestigd op Europaweg 4 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 15 februari 2019

C. W. Trans
Opgericht in Januari 2019

De onderneming C. W. Trans is gevestigd op Europaweg 4 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 19 februari 2018

Atelier An Huus
Opgericht in Februari 2018

De onderneming Atelier An Huus is gevestigd op Europaweg 17 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Maandag 1 mei 2017

Herbs & Horses
Opgericht in April 2017

De onderneming Herbs & Horses is gevestigd op Europaweg 49B te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 maart 2017

Drentse hoek
Opgericht in Maart 2017

De vennootschap onder firma Drentse hoek is gevestigd op Europaweg 75A te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Kampeerterreinen.

Vrijdag 15 januari 2016

Beveiligingstechniek Emmen B.V.
Opgericht in December 2015

De besloten vennootschap Beveiligingstechniek Emmen B.V. is gevestigd op Europaweg 51 te NIEUW-SCHOONEBEEK en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Handelsonderneming Geert Hans
Opgericht in November 2015

De onderneming Handelsonderneming Geert Hans is gevestigd op Europaweg 1 te NIEUW-SCHOONEBEEK en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

Donderdag 1 januari 2015

Help with Horses
Opgericht in Juni 2015

De onderneming Help with Horses is gevestigd op Europaweg 19 te NIEUW-SCHOONEBEEK en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Meer nieuws in Westelijk Nieuw-Schoonebeek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent