Bedrijven in Nieuw-Schoonebeek

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Schoonebeek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Schoonebeek.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Hofkamp Equipment Service
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Hofkamp Equipment Service is gevestigd op Europaweg 129 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Maandag 18 maart 2024

Gezinshuis Blije dag
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Gezinshuis Blije dag is gevestigd op Van Eklaan 27 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Niers Technische Ondersteuning
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Niers Technische Ondersteuning is gevestigd op Europaweg 156 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Fischer Briljant B.V.
Opgericht in April 2012

De besloten vennootschap Fischer Briljant B.V. is gevestigd op Veenmos 10 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 februari 2024

Henk's tuinen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Henk's tuinen is gevestigd op Europaweg 325 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Dinsdag 23 januari 2024

Buurtvereniging De Dargakkers
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Buurtvereniging De Dargakkers is gevestigd op De Vierakkers 9 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Dinsdag 10 oktober 2023

De Markies
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma De Markies is gevestigd op Europaweg 88B te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche cafés.

Maandag 2 oktober 2023

Stichting Grensloos
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Grensloos is gevestigd op De Waide 27 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 24 augustus 2023

Cuddles N Bubbles
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Cuddles N Bubbles is gevestigd op Carboonlaan 23 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 25 juli 2023

Voetreflex PinkFeet
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Voetreflex PinkFeet is gevestigd op Europaweg 159 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Lekeba Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Lekeba Holding B.V. is gevestigd op Dordseweg 16 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Stichting Naoberschap Oliedorp
Opgericht in Juni 2023

De stichting Stichting Naoberschap Oliedorp is gevestigd op Europaweg 1 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

B3 Collective
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma B3 Collective is gevestigd op Dordseweg 16 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tiebo Nederland B.V.
Opgericht in Mei 1997

De besloten vennootschap Tiebo Nederland B.V. is gevestigd op Krag 4 te Nieuw-Schoonebeek.

Donderdag 15 juni 2023

C. Lohuis Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap C. Lohuis Holding B.V. is gevestigd op Kerkenweg 33 te Nieuw-Schoonebeek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Nieuw-Schoonebeek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement