Bedrijven in Nieuw-Weerdinge

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Weerdinge zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Weerdinge.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

MiJo Beheer B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap MiJo Beheer B.V. is gevestigd op Tramwijk ZZ 95 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Financiële holdings.

Petra dynamische zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Petra dynamische zorg is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 176 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Donderdag 10 november 2022

Akkerbouwbedrijf Houwing
Opgericht in Januari 1983

De maatschap Akkerbouwbedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Melkveebedrijf Houwing
Opgericht in Januari 2008

De onderneming Melkveebedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Lichtkind
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lichtkind is gevestigd op Noordveenkanaal ZZ 55 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Marion's timmerwerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marion's timmerwerk is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 207 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Bouwtimmeren.

M.Sanders Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.Sanders Bouw is gevestigd op Eerste Kruisdiep WZ 97 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Handelsonderneming Welling
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Handelsonderneming Welling is gevestigd op Zegge 14 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Goeree en Ter Veen
Opgericht in Oktober 2000

De onderneming Goeree en Ter Veen is gevestigd op Gedempte Achterdiep 17 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Vrijdag 7 oktober 2022

Stichting Help Brigitte in de strijd tegen MS
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Help Brigitte in de strijd tegen MS is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 261 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Tombergen Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming Tombergen Dienstverlening is gevestigd op Weerdingermarke 11 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Grondverzet.

Emmen Twins B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Emmen Twins B.V. is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 98 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

MR Steel
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma MR Steel is gevestigd op Weerdingerkanaal ZZ 205 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Interieurbouw.

STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AMS REIN
Opgericht in December 2021

De stichting STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AMS REIN is gevestigd op Noordveenkanaal NZ 7 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

HAHO B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap HAHO B.V. is gevestigd op Menpad 2 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Meer nieuws in Nieuw-Weerdinge

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent