Bedrijven in 1e Kruisdiep

Wil je weten welke bedrijven er in 1e Kruisdiep zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 1e Kruisdiep.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Petra dynamische zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Petra dynamische zorg is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 176 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Donderdag 10 november 2022

Akkerbouwbedrijf Houwing
Opgericht in Januari 1983

De maatschap Akkerbouwbedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Melkveebedrijf Houwing
Opgericht in Januari 2008

De onderneming Melkveebedrijf Houwing is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 196 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Marion's timmerwerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marion's timmerwerk is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 207 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Bouwtimmeren.

M.Sanders Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.Sanders Bouw is gevestigd op Eerste Kruisdiep WZ 97 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Handelsonderneming Welling
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Handelsonderneming Welling is gevestigd op Zegge 14 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Goeree en Ter Veen
Opgericht in Oktober 2000

De onderneming Goeree en Ter Veen is gevestigd op Gedempte Achterdiep 17 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Maandag 26 september 2022

MR Steel
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma MR Steel is gevestigd op Weerdingerkanaal ZZ 205 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Interieurbouw.

HAHO B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap HAHO B.V. is gevestigd op Menpad 2 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 25 augustus 2022

Hoving Duurzaam B.V.
Opgericht in April 2018

De besloten vennootschap Hoving Duurzaam B.V. is gevestigd op Achterdiep 35 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

J.G. Hoving Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap J.G. Hoving Beheer B.V. is gevestigd op Achterdiep 35 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 4 augustus 2022

Pinda On Tour
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Pinda On Tour is gevestigd op De Trippen 91 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Meijering Vloeren
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Meijering Vloeren is gevestigd op Eerste Kruisdiep WZ 93 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Dinsdag 28 juni 2022

Autobedrijf Super
Opgericht in Juni 2018

De vennootschap onder firma Autobedrijf Super is gevestigd op Eerste Kruisdiep WZ 87A te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

VKM Dienstverlening Westerhof
Opgericht in Mei 2022

De onderneming VKM Dienstverlening Westerhof is gevestigd op De Trippen 10 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

 

Meer nieuws in 1e Kruisdiep

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent