Bedrijven in Boerhaavewijk

Wil je weten welke bedrijven er in Boerhaavewijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boerhaavewijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Femke Nijboer Opvang & Begeleiding
Opgericht in November 2022

De onderneming Femke Nijboer Opvang & Begeleiding is gevestigd op Roordastraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

JB-DEV
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JB-DEV is gevestigd op Professor Kouwerstraat 38 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Awrola
Opgericht in November 2022

De onderneming Awrola is gevestigd op Prof Van der Scheerstr 203C te Haarlem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Falkenburg Recruitment
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Falkenburg Recruitment is gevestigd op Vlaslandstraat 6 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Emerald Vervoer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Emerald Vervoer is gevestigd op Floris van Adrichemlaan 68 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Stichting Tulp en Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Tulp en Jasmijn is gevestigd op Floris van Adrichemlaan 102 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Taxi Cinq
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taxi Cinq is gevestigd op Robert Kochlaan 620 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

A.T. van Dijk Diensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A.T. van Dijk Diensten is gevestigd op Louis Pasteurstraat 86 te Haarlem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

THE GREY Services & Entertainment
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming THE GREY Services & Entertainment is gevestigd op William Harveystraat 38 te Haarlem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Xelikan
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Xelikan is gevestigd op Prof Van der Scheerstr 31 te Haarlem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Ventinueve
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ventinueve is gevestigd op Van Konijnenburgstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Renovatie Flex BA
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Renovatie Flex BA is gevestigd op Floris van Adrichemlaan 32 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nad?ge LEFORT
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nad?ge LEFORT is gevestigd op Louis Pasteurstraat 34 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

S4 Sales & Adviesbureau
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming S4 Sales & Adviesbureau is gevestigd op James Simpsonstraat 11 te Haarlem en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Maylief Zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Maylief Zorgt is gevestigd op Edward Jennerstraat 46 te Haarlem en is actief in de branche Thuiszorg.

 

Buurten in Boerhaavewijk

Meer nieuws in Boerhaavewijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent