Bedrijven in Houtvaartkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Houtvaartkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Houtvaartkwartier.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

De Lakgarage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Lakgarage is gevestigd op Theemsstraat 61 te Haarlem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

ROMEDICO
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ROMEDICO is gevestigd op P v Musschenbroekstr 61 te Haarlem en is actief in de branche huisartsen.

Liv Knight
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Liv Knight is gevestigd op Christiaan Huygensplein 12 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Vita et Gratia B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Vita et Gratia B.V. is gevestigd op Knoxstraat 40 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Beauterham Creative Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Beauterham Creative Services is gevestigd op Knoxstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

JADE Jeugdhulp
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JADE Jeugdhulp is gevestigd op Lutherlaan 97 te Haarlem en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Angela Wijngaard, GZ-psycholoog
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Angela Wijngaard, GZ-psycholoog is gevestigd op Trompstraat 76 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Romy Zwart
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Romy Zwart is gevestigd op Geweerstraat 40RD te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ME.MORIAM
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ME.MORIAM is gevestigd op Van 't Hoffstraat 52 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Service and trade M.K.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Service and trade M.K. is gevestigd op De Ruijterplein 7 te Haarlem en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Five Star Enterprise
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Five Star Enterprise is gevestigd op Knoxstraat 4 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 7 oktober 2022

RD - Interim Professional
Opgericht in September 2022

De onderneming RD - Interim Professional is gevestigd op Van 't Hoffstraat 53 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 26 september 2022

Saladebar Haarlem
Opgericht in September 2022

De onderneming Saladebar Haarlem is gevestigd op Lutherlaan 49 te Haarlem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Devon Donovan Music
Opgericht in September 2022

De onderneming Devon Donovan Music is gevestigd op Van Oosten de Bruijnstr 205 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Orthoramna
Opgericht in September 2022

De onderneming Orthoramna is gevestigd op Thomsonlaan 40 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van tandheelkundig specialisten.

 

Buurten in Houtvaartkwartier

Meer nieuws in Houtvaartkwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent