Bedrijven in Meerwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Meerwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meerwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

GOS Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GOS Consultancy is gevestigd op William Boothstraat 58 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Wil Steigerwald Projectbegeleiding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wil Steigerwald Projectbegeleiding is gevestigd op Spijkerboorweg 143 te Haarlem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Erka Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Erka Marketing is gevestigd op Erasmuslaan 86 te Haarlem en is actief in de branche Reclamebureaus.

Minter Media
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Minter Media is gevestigd op Braillelaan 43 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Taxi Haarlemmerliede
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Taxi Haarlemmerliede is gevestigd op Stresemannlaan 57 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Majestic Destinations
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Majestic Destinations is gevestigd op Aletta Jacobsstraat 142 te Haarlem en is actief in de branche reisbureaus.

SCI2370ELEKTRA
Opgericht in September 2022

De onderneming SCI2370ELEKTRA is gevestigd op Bernadottelaan 265 te Haarlem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

JwM klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JwM klussenbedrijf is gevestigd op Jane Addamsstraat 17 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Aicha Pedagoog
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aicha Pedagoog is gevestigd op Jan van Zutphenstraat 240 te Haarlem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Diencare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Diencare is gevestigd op Kelloggstraat 11 te Haarlem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Sevdin klussenderijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sevdin klussenderijf is gevestigd op Stresemannlaan 5 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

EB Installaties
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EB Installaties is gevestigd op Boris Pasternakstraat 25 te Haarlem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Browerbar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Browerbar is gevestigd op Californieplein 22 te Haarlem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Zainab Alabi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zainab Alabi is gevestigd op Bertha von Suttnerstraat 77 te Haarlem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Ruhi care
Opgericht in September 2022

De onderneming Ruhi care is gevestigd op Braillelaan 117 te Haarlem en is actief in de branche Thuiszorg.

 

Buurten in Meerwijk

Meer nieuws in Meerwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent