Bedrijven in Slachthuiswijk

Wil je weten welke bedrijven er in Slachthuiswijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Slachthuiswijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Onderhoud & montage service Roosje
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Onderhoud & montage service Roosje is gevestigd op Diepenbrockstraat 43 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kusi Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kusi Services is gevestigd op Hannie Schaftstraat 10 te Haarlem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

IBISHI Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming IBISHI Services is gevestigd op J.J. Hamelinkstraat 137I te Haarlem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

SchoonmaakHalina S.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SchoonmaakHalina S. is gevestigd op Slachthuisstraat 25A te Haarlem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

EB Delivery
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EB Delivery is gevestigd op Kruistochtstraat 80ZW te Haarlem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Vivian Dierickx
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vivian Dierickx is gevestigd op Nijlstraat 21 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

TegelzetterSviat
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TegelzetterSviat is gevestigd op Slachthuisstraat 25A te Haarlem en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Maandag 26 september 2022

Fehmi Security
Opgericht in September 2022

De onderneming Fehmi Security is gevestigd op Schipholweg 1B te Haarlem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Kip en Klaar
Opgericht in September 2022

De onderneming Kip en Klaar is gevestigd op Dunklerstraat 58 te Haarlem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

HappyShopHut
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming HappyShopHut is gevestigd op Slachthuisstraat 39RD te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Beta Break
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Beta Break is gevestigd op Friezenstraat 24 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 13 september 2022

UwKlusAssistent
Opgericht in Juli 2022

De onderneming UwKlusAssistent is gevestigd op Nijlstraat 1A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SIMPLE TRANSPORT B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap SIMPLE TRANSPORT B.V. is gevestigd op Truus Oversteegenstraat 173 te Haarlem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 12 september 2022

Toprak Hiring Import & Export
Opgericht in September 2022

De onderneming Toprak Hiring Import & Export is gevestigd op Godfried van Bouillonstr 43RD te Haarlem en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Marina Luisa
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Marina Luisa is gevestigd op Noormannenstraat 13 te Haarlem en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

 

Buurten in Slachthuiswijk

Meer nieuws in Slachthuiswijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent