Bedrijven in Spaarndam

Wil je weten welke bedrijven er in Spaarndam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Spaarndam.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

E.C. Global Coaching
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming E.C. Global Coaching is gevestigd op Spaarndammerdijk 101B te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

We Are Badass
Opgericht in April 2023

De onderneming We Are Badass is gevestigd op IJdijk 36 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Productie van televisieprogramma’s.

Dinsdag 25 juli 2023

Circularities B.V.
Opgericht in September 2017

De besloten vennootschap Circularities B.V. is gevestigd op Oostkolk 9 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Klasse B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Klasse B.V. is gevestigd op Oostkolk 9 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 15 juni 2023

Malik's Dienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Malik's Dienstverlening is gevestigd op Havenplein 7 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Denice Aisha
Opgericht in November 2020

De onderneming Denice Aisha is gevestigd op Spaarndammerdijk 96 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 mei 2023

Projects4Mobility
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Projects4Mobility is gevestigd op IJdijk 43 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vrijdag 21 april 2023

Nicolas Derrstroff
Opgericht in April 2023

De onderneming Nicolas Derrstroff is gevestigd op IJdijk 36 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 3 april 2023

ATOMICA
Opgericht in Maart 2023

De onderneming ATOMICA is gevestigd op Kerklaan 23 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Vervaardiging van houten emballage.

Dinsdag 14 februari 2023

NBM Psychiater
Opgericht in Januari 2023

De onderneming NBM Psychiater is gevestigd op Postbus 19 te Spaarndam en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

Donderdag 2 februari 2023

Muziekadviesbureau Angelique Stein V.O.F.
Opgericht in Augustus 2006

De vennootschap onder firma Muziekadviesbureau Angelique Stein V.O.F. is gevestigd op Oostkolk 15 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

doejemeeatelier
Opgericht in Januari 2023

De onderneming doejemeeatelier is gevestigd op Grote Sluis 26 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Innerglow healing
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Innerglow healing is gevestigd op Visserseinde 12 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 30 januari 2023

Brenda Amsing Beeldend Kunstenaar
Opgericht in December 2022

De onderneming Brenda Amsing Beeldend Kunstenaar is gevestigd op Visserseinde 65 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Woensdag 14 december 2022

Pedicure Wim ten Wolde
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pedicure Wim ten Wolde is gevestigd op Visserseinde 43 te SPAARNDAM GEM. HAARLEM en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Buurten in Spaarndam

Meer nieuws in Spaarndam

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent