Bedrijven in Transvaalwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Transvaalwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transvaalwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Highlite Studio
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Highlite Studio is gevestigd op Kloosterstraat 49 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Yoran Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yoran Consultancy is gevestigd op Vrouwehekstraat 46 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

AXOI Afbouw
Opgericht in November 2022

De onderneming AXOI Afbouw is gevestigd op Saenredamstraat 56A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

House of Noux
Opgericht in September 2022

De onderneming House of Noux is gevestigd op Ruysdaelstraat 10ZW te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Taleb
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taleb is gevestigd op Spaarndamseweg 236-0506 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Volodymyr Timmer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Volodymyr Timmer is gevestigd op Pieter Maritzstraat 45RD te Haarlem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

MLW Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MLW Consulting is gevestigd op Paul Krugerstraat 3ZW te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

P.W. Jeugdhulpverlener
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming P.W. Jeugdhulpverlener is gevestigd op Gen De la Reijstraat 73 te Haarlem en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Jansen Hospitality Services B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Jansen Hospitality Services B.V. is gevestigd op Bloemfonteinstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

We Know Executives B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap We Know Executives B.V. is gevestigd op Paul Krugerkade 45 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

We Know Public B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap We Know Public B.V. is gevestigd op Paul Krugerkade 45 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

We Know People Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap We Know People Group B.V. is gevestigd op Paul Krugerkade 45 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Harbazh Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Harbazh Bouw is gevestigd op Pieter Maritzstraat 45RD te Haarlem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Jodium DJ
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jodium DJ is gevestigd op Spaarndamseweg 238-0406 te Haarlem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

360 Degrees Consulting
Opgericht in September 2022

De onderneming 360 Degrees Consulting is gevestigd op Berckheydestraat 5RD te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

Buurten in Transvaalwijk

Meer nieuws in Transvaalwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent