Bedrijven in Roemer Visscherbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Roemer Visscherbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roemer Visscherbuurt.

Filter Filter

Vrijdag 21 april 2023

Dxdiag Solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming Dxdiag Solutions is gevestigd op Roemer Visscherstraat 123 te Haarlem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Praktijk Verbinding in zorg
Opgericht in April 2023

De onderneming Praktijk Verbinding in zorg is gevestigd op Vergierdeweg 249 te Haarlem en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Yourchoice Sales
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Yourchoice Sales is gevestigd op Tesselschadestraat 101 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

Grang Productions
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Grang Productions is gevestigd op Jan Luykenstraat 83 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

RP Allround Dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming RP Allround Dienstverlening is gevestigd op Roemer Visscherstraat 128 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Aiki Libre
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Aiki Libre is gevestigd op Luciferstraat 23 te Haarlem en is actief in de branche Kracht- en vechtsport.

Dinsdag 14 februari 2023

Shuffleshots
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Shuffleshots is gevestigd op Stalpaert vd Wielenstr 23 te Haarlem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Emke Wang training en beeldcoaching
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Emke Wang training en beeldcoaching is gevestigd op Muiderslotweg 135 te Haarlem en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Sultan Trade
Opgericht in November 2022

De onderneming Sultan Trade is gevestigd op Tesselschadestraat 111 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Skip de Bruin
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Skip de Bruin is gevestigd op Antonides vd Goesstraat 17 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

nana
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming nana is gevestigd op Tesselschadestraat 101 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 10 november 2022

Claus Isolatie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Claus Isolatie is gevestigd op Roskamstraat 18 te Haarlem en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Vrijdag 7 oktober 2022

Van Breugel Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Van Breugel Holding B.V. is gevestigd op Vondelweg 530 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Donderdag 25 augustus 2022

Mondzorg M.R.
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mondzorg M.R. is gevestigd op Christina van Erphof 12 te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 4 augustus 2022

Carpathian construction company
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Carpathian construction company is gevestigd op Roemer Visscherstraat 295 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Buurten in Vondelkwartier

Meer nieuws in Roemer Visscherbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent