Bedrijven in Waarderpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Waarderpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waarderpolder.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jong BVNL
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Jong BVNL is gevestigd op Palletweg 32 te Haarlem en is actief in de branche Politieke organisaties.

Performance Department B.V.
Opgericht in December 2016

De besloten vennootschap Performance Department B.V. is gevestigd op Jan van Krimpenweg 9K te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Van Wooning Kisten en Pallets
Opgericht in Juli 1980

De onderneming Van Wooning Kisten en Pallets is gevestigd op Robert Peereboomweg 5 te Haarlem en is actief in de branche Vervaardiging van houten emballage.

ServerMonkey B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ServerMonkey B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 2 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

Krachtmeesters B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Krachtmeesters B.V. is gevestigd op Hendrik Figeeweg 31 te Haarlem en is actief in de branche Sportscholen.

Emerio Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Emerio Group B.V. is gevestigd op Oudeweg 115 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging van Eigenaars Tacanweg 3 tot en met 17 (oneven nummers) (KKN 3) te Arnhem
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Tacanweg 3 tot en met 17 (oneven nummers) (KKN 3) te Arnhem is gevestigd op Wateringweg 147 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Tacanweg 19 tot en met 33 (oneven nummers) (KKN 2) te Arnhem
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Tacanweg 19 tot en met 33 (oneven nummers) (KKN 2) te Arnhem is gevestigd op Wateringweg 147 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Tacanweg 35 tot en met 49 (oneven nummers) (KKN 1) te Arnhem
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Tacanweg 35 tot en met 49 (oneven nummers) (KKN 1) te Arnhem is gevestigd op Wateringweg 147 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

NTM Logistics
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap NTM Logistics is gevestigd op Hendrik Figeeweg 1E te Haarlem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

CarwashPlus Enkhuizen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap CarwashPlus Enkhuizen B.V. is gevestigd op Oudeweg 155 te Haarlem en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Tecnosteam Benelux
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tecnosteam Benelux is gevestigd op Tappersweg 8B te Haarlem en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Solar Plants II B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Solar Plants II B.V. is gevestigd op Bingerweg 18G te Haarlem en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische componenten.

CWPlus Beheer Enkhuizen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap CWPlus Beheer Enkhuizen B.V. is gevestigd op Oudeweg 155 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Melkhandel van Opzeeland
Opgericht in November 2022

De onderneming Melkhandel van Opzeeland is gevestigd op Jan Tademaweg 16 te Haarlem en is actief in de branche supermarkten.

 

Buurten in Waarder- en Veerpolder

Meer nieuws in Waarderpolder

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent