Bedrijven in Waarderpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Waarderpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waarderpolder.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Personeelsvereniging Teva Haarlem
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Personeelsvereniging Teva Haarlem is gevestigd op Swensweg 5 te Haarlem en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Cloudscape B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Cloudscape B.V. is gevestigd op Hulswitweg 51 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 23 januari 2024

SportConnection VOF
Opgericht in April 2005

De vennootschap onder firma SportConnection VOF is gevestigd op Wateringweg 12 te Haarlem en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Shop Bahi
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Shop Bahi is gevestigd op Hulswitweg 57 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fietskoerier Haarlem v.o.f.
Opgericht in Mei 2013

De vennootschap onder firma Fietskoerier Haarlem v.o.f. is gevestigd op Oudeweg 91-95 te Haarlem en is actief in de branche Koeriers.

Stichting Haarlem Tea Foundation
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Haarlem Tea Foundation is gevestigd op A. Hofmanweg 60 te Haarlem en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Finance Partners
Opgericht in Januari 2014

De onderneming Finance Partners is gevestigd op Pieter Goedkoopweg 38 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

Your TailorMate B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap Your TailorMate B.V. is gevestigd op Hendrik Figeeweg 5L Unit 9 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

R?verie Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap R?verie Holding B.V. is gevestigd op Palletweg 56 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Shareselect B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Shareselect B.V. is gevestigd op Wateringweg 1A 03 te Haarlem en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Bada Beheer B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Bada Beheer B.V. is gevestigd op A. Hofmanweg 5A te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hollandworx B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Hollandworx B.V. is gevestigd op Tappersweg 8D te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Care Solution Group B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Care Solution Group B.V. is gevestigd op Wateringweg 85 te Haarlem en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Stichting administratiekantoor ORO wolkorrel
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting administratiekantoor ORO wolkorrel is gevestigd op Oudeweg 91-95 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Archifact
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Archifact is gevestigd op A. Hofmanweg 5A te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Buurten in Waarder- en Veerpolder

Meer nieuws in Waarderpolder

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Haarlem

Flitser Rijksstraatweg, Haarlem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent