Bedrijven in Leidsebuurt-oost

Wil je weten welke bedrijven er in Leidsebuurt-oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidsebuurt-oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

DMM Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap DMM Holding B.V. is gevestigd op Oranjeboomstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vastenhovenbusiness
Opgericht in September 2022

De onderneming Vastenhovenbusiness is gevestigd op Oranjeboomstraat 149 te Haarlem en is actief in de branche Haarverzorging.

Van Horen Gynaecologie
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Horen Gynaecologie is gevestigd op Leidsevaart 68 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

The James B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap The James B.V. is gevestigd op Leidsevaart 140 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

All you can eat B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap All you can eat B.V. is gevestigd op Waldeck Pyrmontstraat 31 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Y.A. Onderhoud
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Y.A. Onderhoud is gevestigd op Leidsestraat 31 te Haarlem en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Schildersbedrijf Pel B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Schildersbedrijf Pel B.V. is gevestigd op Leidsezijstraat 8A te Haarlem en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

TRM Pel Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap TRM Pel Beheer B.V. is gevestigd op Leidsezijstraat 8A te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

O = O IC B.V.
Opgericht in September 2016

De besloten vennootschap O = O IC B.V. is gevestigd op Waldeck Pyrmontstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Actuariële en pensioenadviesbureaus; beheer en administratie van pensioenvermogens.

Tjes Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tjes Holding B.V. is gevestigd op Waldeck Pyrmontstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

Stichting Administratiekantoor Nederland Palama
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Nederland Palama is gevestigd op Leidsestraat 35 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Majoda Partner
Opgericht in September 2022

De onderneming Majoda Partner is gevestigd op Westergracht 35ZW te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Gast Performance
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Gast Performance is gevestigd op Leidsevaart 118 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Elise Reilingh
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Elise Reilingh is gevestigd op Waldeck Pyrmontstraat 30A te Haarlem en is actief in de branche Dansscholen.

Your vintage online
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Your vintage online is gevestigd op Westergracht 35RD te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Buurten in Zijlwegkwartier

Meer nieuws in Leidsebuurt-oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent