Bedrijven in Bosschenhoofd

Wil je weten welke bedrijven er in Bosschenhoofd zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bosschenhoofd.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Martinus Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Martinus Holding B.V. is gevestigd op Breugelhof 19 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Strike security
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Strike security is gevestigd op Willeke Joostenstraat 5a te Bosschenhoofd en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Maandag 26 september 2022

AV-Zorgt
Opgericht in September 2022

De onderneming AV-Zorgt is gevestigd op Past van Breugelstraat 102 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 31 augustus 2022

Hagenaars Dakwerken
Opgericht in September 2020

De onderneming Hagenaars Dakwerken is gevestigd op Marijkestraat 18 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Donderdag 25 augustus 2022

Bewonersvereniging Recreatiepark De Markplas
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Bewonersvereniging Recreatiepark De Markplas is gevestigd op St. Gerardushof 1m te Bosschenhoofd en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

N. Ajroud Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming N. Ajroud Consultancy is gevestigd op Irenestraat 1 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Probus Club Halderberge
Opgericht in Juli 2005

De vereniging Probus Club Halderberge is gevestigd op Willeke Joostenstraat 19 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

GRCcontrol B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap GRCcontrol B.V. is gevestigd op Bredasebaan 9 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Inc-caps B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Inc-caps B.V. is gevestigd op Lagestraat 4 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Verwerking van koffie en thee.

Djlifestyle
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Djlifestyle is gevestigd op Esdoornlaan 6 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Project27 B.V.
Opgericht in Januari 2018

De besloten vennootschap Project27 B.V. is gevestigd op Advocatenhof 15 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 4 augustus 2022

XER Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap XER Holding B.V. is gevestigd op Lagestraat 4 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dinsdag 12 juli 2022

IKCM B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap IKCM B.V. is gevestigd op Nassaupark 16 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Marijnissen Infra B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Marijnissen Infra B.V. is gevestigd op Bosschenhoofdsestraat 25 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Wegenbouw.

Dinsdag 14 juni 2022

Martin Kesselring Adviesbureau rijopleidingen
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Martin Kesselring Adviesbureau rijopleidingen is gevestigd op Amalialaantje 58 te Bosschenhoofd en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent