Bedrijfspanden in de gemeente Halderberge

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Halderberge en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Maandag 21 november 2022

Agrarisch bedrijf Heinsbergsestraat 12 Oud Gastel

Dit bedrijfspand op het adres Heinsbergsestraat 12 te Oud Gastel is geschikt als Agrarisch bedrijf. Het betreft hier bestaande bouw . .

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte Argon 1 Oud Gastel

Dit bedrijfspand op het adres Argon 1 te Oud Gastel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 359.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 516 m² (in units vanaf 258 m²).

Bedrijfsruimte Argon 1 6 Oud Gastel

Dit bedrijfspand op het adres Argon 1 6 te Oud Gastel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 111 m².

Donderdag 10 november 2022

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 1 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 1 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 500.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 434 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 5 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 5 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 222 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 4 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 4 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 222 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 23 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 23 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 222 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 11 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 11 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 185.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 9 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 9 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 185.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 8 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 8 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 190.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 168 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 10 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 10 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 185.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 12 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 12 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 185.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 24 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 24 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 222 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 22 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 22 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 250.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 226 m².

Bedrijfsruimte Bosschendijk Bwnr 6 Oudenbosch

Dit bedrijfspand op het adres Bosschendijk Bwnr 6 te Oudenbosch is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 222 m².

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent