Bedrijven in Halderberge

Wil je weten welke bedrijven er in Halderberge zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Halderberge.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Enviro Solutions B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Enviro Solutions B.V. is gevestigd op Meirstraat 46 te Oud Gastel en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

DIZO Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DIZO Services is gevestigd op Watergraaflaan 28 te Oudenbosch en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Willemsen VP
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Willemsen VP is gevestigd op St Annastraat 21 te Oudenbosch en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Agora21 B B.V.
Opgericht in Augustus 2012

De besloten vennootschap Agora21 B B.V. is gevestigd op Rietschotten 1Office 400 te OUD GASTEL.

Sugar Fields 21 A B.V.
Opgericht in Februari 2017

De besloten vennootschap Sugar Fields 21 A B.V. is gevestigd op Rietschotten 1Office 400 te OUD GASTEL.

Hagetiss Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2013

De besloten vennootschap Hagetiss Holding B.V. is gevestigd op Kamille 4 te Oud Gastel.

Aannemingsbedrijf N.F.H.
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma Aannemingsbedrijf N.F.H. is gevestigd op Porta Pia 2 te Oudenbosch en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Dutch Juices
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dutch Juices is gevestigd op Kaaistraat 10 te Oudenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DyClus organisatieadvies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DyClus organisatieadvies is gevestigd op Prinsessenlaan 28 te Oud Gastel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DJ Ecom
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DJ Ecom is gevestigd op Brede Balrouw 44a te Hoeven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nagano Europe B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nagano Europe B.V. is gevestigd op Argon 12 te Oud Gastel en is actief in de branche Groothandel in intern transportmaterieel.

EP certificatie B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap EP certificatie B.V. is gevestigd op Argon 15f te Oud Gastel en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

A.B. Asbest-Sanering
Opgericht in September 2022

De onderneming A.B. Asbest-Sanering is gevestigd op Wielerbaan 21 te Oudenbosch en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

NASFEMS
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NASFEMS is gevestigd op Kade 22 te Oudenbosch en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

T. Goudberg Montage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming T. Goudberg Montage is gevestigd op Bansingel 41 te Oudenbosch en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent