Bedrijven in Oud Gastel

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Gastel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Gastel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Enviro Solutions B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Enviro Solutions B.V. is gevestigd op Meirstraat 46 te Oud Gastel en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

Hagetiss Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2013

De besloten vennootschap Hagetiss Holding B.V. is gevestigd op Kamille 4 te Oud Gastel.

DyClus organisatieadvies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DyClus organisatieadvies is gevestigd op Prinsessenlaan 28 te Oud Gastel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Nagano Europe B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nagano Europe B.V. is gevestigd op Argon 12 te Oud Gastel en is actief in de branche Groothandel in intern transportmaterieel.

EP certificatie B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap EP certificatie B.V. is gevestigd op Argon 15f te Oud Gastel en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

Veilig en Gastvrij beveiliging B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Veilig en Gastvrij beveiliging B.V. is gevestigd op Meirstraat 8 te Oud Gastel en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Van de Kar Grondwerken B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van de Kar Grondwerken B.V. is gevestigd op Vaccaweg 19 te Oud Gastel en is actief in de branche Grondverzet.

Ecoant B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Ecoant B.V. is gevestigd op Rijpersweg 73l te Oud Gastel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 5 oktober 2022

RondomWerk Werkt
Opgericht in Januari 2018

De onderneming RondomWerk Werkt is gevestigd op Oudendijk 40 te OUD GASTEL en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Maandag 26 september 2022

Stichting Administratiekantoor Di Pavone Holding
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Di Pavone Holding is gevestigd op Roosendaalsebaan 5d te Oud Gastel en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

D'Uilenspiegels
Opgericht in Maart 1962

De vereniging D'Uilenspiegels is gevestigd op Irenestraat 25 te Oud Gastel.

Dinsdag 13 september 2022

Stichting Kinderopvang Oud Gastel
Opgericht in November 1999

De stichting Stichting Kinderopvang Oud Gastel is gevestigd op Hellestraat 4 te Oud Gastel en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 31 augustus 2022

Matthijssen-Romme B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Matthijssen-Romme B.V. is gevestigd op Rolleweg 60 te Oud Gastel en is actief in de branche Financiële holdings.

Partytap
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Partytap is gevestigd op Wilhelminastraat 7 te Oud Gastel en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Boomkwekerij M. Broos
Opgericht in Maart 1988

De vennootschap onder firma Boomkwekerij M. Broos is gevestigd op Oudendijk 39B-C te Oud Gastel en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent