Bedrijven in Oudenbosch-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Oudenbosch-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oudenbosch-Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Willemsen VP
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Willemsen VP is gevestigd op St Annastraat 21 te Oudenbosch en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dutch Juices
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dutch Juices is gevestigd op Kaaistraat 10 te Oudenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NASFEMS
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NASFEMS is gevestigd op Kade 22 te Oudenbosch en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vrijdag 7 oktober 2022

Ikrame Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Ikrame Care is gevestigd op Jezuietenplein 76 te Oudenbosch en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 26 september 2022

Paddiess
Opgericht in September 2022

De onderneming Paddiess is gevestigd op Kempenaarstraat 11 te Oudenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hondentrimstudio Lies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Hondentrimstudio Lies is gevestigd op Piushof 24 te Oudenbosch en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

A.Y.S. Diensten
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming A.Y.S. Diensten is gevestigd op Molenstraat 25 te Oudenbosch en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 25 augustus 2022

Energy & Mind natuurgeneeskunde
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Energy & Mind natuurgeneeskunde is gevestigd op Groene Woud 37b te Oudenbosch en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MCF Klusbedrijf en Stukadoor
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MCF Klusbedrijf en Stukadoor is gevestigd op Heudestraat 13 te Oudenbosch en is actief in de branche stukadoors.

Nosrati Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Nosrati Consultancy is gevestigd op Alverno 10 te Oudenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Praktijk voor osteopathie W.M.A. Janssen-Kimmel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Praktijk voor osteopathie W.M.A. Janssen-Kimmel is gevestigd op Kade 26 te Oudenbosch en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 4 augustus 2022

2Bubble
Opgericht in Juli 2022

De onderneming 2Bubble is gevestigd op Kade 26 te Oudenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 juli 2022

AMCH Holding B.V.
Opgericht in December 2017

De besloten vennootschap AMCH Holding B.V. is gevestigd op Lollestraat 40 te Oudenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Old Forest Bikes
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Old Forest Bikes is gevestigd op Thorbeckestraat 34 te Oudenbosch en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

CJS Service
Opgericht in Mei 2022

De onderneming CJS Service is gevestigd op Bornhemweg 70 te Oudenbosch en is actief in de branche Eventcatering.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent