Bedrijven in Boarnsterhim

Wil je weten welke bedrijven er in Boarnsterhim zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boarnsterhim.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Cesar Sales Pro
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Cesar Sales Pro is gevestigd op De Oper 25 te Nes en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

i pre cilongo
Opgericht in Maart 2024

De onderneming i pre cilongo is gevestigd op De Oper 10 te Nes en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Fashion4youu
Opgericht in April 2024

De onderneming Fashion4youu is gevestigd op Ulbe Twijnstrawei 88 te Akkrum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Chavi Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Chavi Care is gevestigd op Jinshuzen 2 te Akkrum en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Woensdag 24 april 2024

Dairy Solutions B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dairy Solutions B.V. is gevestigd op Prikwei 32 te Aldeboarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Doorn & de Groot beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Van Doorn & de Groot beheer B.V. is gevestigd op Heechein 54 te Akkrum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Doorn & de Groot vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Van Doorn & de Groot vastgoed B.V. is gevestigd op Heechein 54 te Akkrum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

De Woonkajuit
Opgericht in April 2024

De onderneming De Woonkajuit is gevestigd op De Opfeart 2 te Akkrum en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

Jansma Creations
Opgericht in April 2024

De onderneming Jansma Creations is gevestigd op Mounedyk 15 te Akkrum en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Sandra Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Sandra Care is gevestigd op Poppenhuzen 8 te Aldeboarn en is actief in de branche Thuiszorg.

Maatjemeer.nl B.V.
Opgericht in Januari 2010

De besloten vennootschap Maatjemeer.nl B.V. is gevestigd op Heechein 58 te Akkrum en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Woensdag 10 april 2024

V.O.F. Romkema - Landman
Opgericht in Mei 2003

De vennootschap onder firma V.O.F. Romkema - Landman is gevestigd op Prikwei 38 te Aldeboarn en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Rickdobberlasensnijwerk
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rickdobberlasensnijwerk is gevestigd op It Bjinstap 4 te Akkrum en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

ByJB
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ByJB is gevestigd op Broekhusterwei 17 te Aldeboarn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LikaBouwDiensten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming LikaBouwDiensten is gevestigd op Suster van de Vegtstr 80 te Akkrum en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement