Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Schapleeuw B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Schapleeuw B.V. is gevestigd op Jonkerspad 6 te Jubbega en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Prima Zorg Groningen B.V.
Opgericht in Februari 2008

De besloten vennootschap Prima Zorg Groningen B.V. is gevestigd op Abe Lenstra boulevard 10 te Heerenveen.

PMB B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap PMB B.V. is gevestigd op Vulcanus 41 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Tech Crowd
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tech Crowd is gevestigd op Kamenier 3 te Heerenveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

The Grey Olive V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma The Grey Olive V.O.F. is gevestigd op Keestrastraat 2 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

YoBe B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap YoBe B.V. is gevestigd op Aletta Jacobsweg 5 te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Bergsma Handelsonderneming
Opgericht in April 2024

De onderneming Bergsma Handelsonderneming is gevestigd op Zijlroede 58 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Modern met Minka
Opgericht in April 2024

De onderneming Modern met Minka is gevestigd op Willem Lodewijklaan 8 te Heerenveen en is actief in de branche Dansscholen.

JvdM PT
Opgericht in Mei 2024

De onderneming JvdM PT is gevestigd op Leeuwetand 111 te Heerenveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Chris de Jong Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Chris de Jong Dienstverlening is gevestigd op Rijksstraatweg 28 te Haskerdijken en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

SSLB
Opgericht in Mei 2024

De onderneming SSLB is gevestigd op Sophia Hedwiglaan 4 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Remark Advies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Remark Advies is gevestigd op Struikheide 34 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Cesar Sales Pro
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Cesar Sales Pro is gevestigd op De Oper 25 te Nes en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

DM Formwork
Opgericht in April 2024

De onderneming DM Formwork is gevestigd op Valeriaan 58 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

K. Betten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming K. Betten is gevestigd op Nieuwstraat 8A te Heerenveen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement