Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Boerstra Multiservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boerstra Multiservice is gevestigd op P W Janssenweg 88 te Jubbega en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

A. Hofstra Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap A. Hofstra Beheer B.V. is gevestigd op Tolvepaed 11 te Haskerdijken en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Anna Vitaal
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Anna Vitaal is gevestigd op Het Meer 94 te Heerenveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Redouan ELZorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Redouan ELZorg is gevestigd op Stadhouderlaan 74 te Heerenveen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Sanchez Securety
Opgericht in September 2022

De onderneming Sanchez Securety is gevestigd op De Fortuin 21 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Bosm(kb)a(dvies)
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bosm(kb)a(dvies) is gevestigd op Eikenlaan 23 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Onbezorgd Zorgen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Onbezorgd Zorgen is gevestigd op Casimiralaan 10 te Oranjewoud en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Stichting Administratiekantoor Hendrick
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Hendrick is gevestigd op Businesspark Friesland-W 27A te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Ediks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ediks is gevestigd op De Ynfeart 7-209 te Heerenveen en is actief in de branche Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen; zoutraffinage.

PaceX B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap PaceX B.V. is gevestigd op Marktweg 71 te Oudeschoot en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

DVB Beveiliging
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DVB Beveiliging is gevestigd op Schans 55 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Cearfy Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Cearfy Zorg is gevestigd op Bessemerstraat 4 te Oudeschoot en is actief in de branche Thuiszorg.

Stichting Administratiekantoor Nimblicity Group
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Nimblicity Group is gevestigd op Van Harenspad 48 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stefan helpt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Stefan helpt is gevestigd op Trekker 102 te Heerenveen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

koopjes empire B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap koopjes empire B.V. is gevestigd op Leeuwarderstraatweg 156 te Heerenveen en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent