Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

In Heerenveen zoek ik een:

  Tulku B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Tulku B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 28 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Majime B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Majime B.V. is gevestigd op Stadhouderlaan 188 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8448PXHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  Drijfveer & Tusken de Marren B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Drijfveer & Tusken de Marren B.V. is gevestigd op Ulbe Twijnstrawei 31 te Akkrum en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

  8491CJHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  Drijfveer en Tusken de Marren OG B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Drijfveer en Tusken de Marren OG B.V. is gevestigd op Ulbe Twijnstrawei 31 te Akkrum en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8491CJHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  Chilo? Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Chilo? Beheer B.V. is gevestigd op Ulbe Twijnstrawei 33 te Akkrum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8491CJHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  De Roerganger Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap De Roerganger Beheer B.V. is gevestigd op Ulbe Twijnstrawei 39 te Akkrum en is actief in de branche Financiële holdings.

  8491CJHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  Stichting de Waarmakers
  december 2017

  De stichting Stichting de Waarmakers is gevestigd op Bisschoplaan 14 te Katlijk en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  8455JMHeerenveenJubbegaKatlijk
  Dutch Solar Power B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dutch Solar Power B.V. is gevestigd op Casimiralaan 15 te Oranjewoud en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  8453VHHeerenveenOranjewoudOranjewoud
  Anton Annema Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anton Annema Beheer B.V. is gevestigd op Schoolweg 8A te Jubbega en is actief in de branche Financiële holdings.

  8411XKHeerenveenJubbegaJubbega
  Frescor Spaar B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Frescor Spaar B.V. is gevestigd op Elisabethlaan 3 te Oranjewoud en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8453VAHeerenveenOranjewoudOranjewoud
  Marieke de Jong Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Marieke de Jong Holding B.V. is gevestigd op Herenwal 153 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8441BEHeerenveenHeerenveenNoord
  Stichting Business Voice Heerenveen
  december 2017

  De stichting Stichting Business Voice Heerenveen is gevestigd op Abe Lenstra boulevard 42 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  8448JBHeerenveenHeerenveenMidden
  SIBG Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SIBG Holding B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 29 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8445RTHeerenveenHeerenveenDe Heide
  V. Kingma Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap V. Kingma Holding B.V. is gevestigd op Sinnebuorren 17 te Akkrum en is actief in de branche Financiële holdings.

  8491EBHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  SIBG B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SIBG B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 29 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8445RTHeerenveenHeerenveenDe Heide
  Keuken Discounter B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Keuken Discounter B.V. is gevestigd op Folkert Kuipersstrjitte 16 te Akkrum en is actief in de branche Winkels in keukens.

  8491DGHeerenveenBoarnsterhimAkkrum
  FloorProof B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap FloorProof B.V. is gevestigd op Jupiter 10L te Heerenveen en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  8448CDHeerenveenHeerenveenHet meer
  VloerSterk B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap VloerSterk B.V. is gevestigd op Jupiter 10L te Heerenveen en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  8448CDHeerenveenHeerenveenHet meer
  Betonbedrijf Broersma B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Betonbedrijf Broersma B.V. is gevestigd op De Werf 3 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8447GDHeerenveenHeerenveenHaskerveen
  Chinees Specialiteitenrestaurant Rose Garden
  december 2017

  De besloten vennootschap Chinees Specialiteitenrestaurant Rose Garden is gevestigd op Schans 11A te Heerenveen en is actief in de branche Restaurants.

  8441ABHeerenveenHeerenveenNoord

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heerenveen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk