Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

YAZA Finance & Accounting B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap YAZA Finance & Accounting B.V. is gevestigd op Trekker 16 te Heerenveen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Da La Juntos
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Da La Juntos is gevestigd op Zijlroede 55 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Op weg met Fem
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Op weg met Fem is gevestigd op Leliestraat 63 te Heerenveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Marc Burkels Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Marc Burkels Holding B.V. is gevestigd op Koetsier 17 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Qubio
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Qubio is gevestigd op Willem Lodewijklaan 115 te Heerenveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

de Groot LASconsult
Opgericht in Januari 2019

De onderneming de Groot LASconsult is gevestigd op De Ynfeart 7-211 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Met Nienke
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Met Nienke is gevestigd op It Harspit 35 te Nes en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Handelsonderneming YAZA B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap Handelsonderneming YAZA B.V. is gevestigd op De Ynfeart 7-201 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NEO-IT
Opgericht in Maart 2023

De onderneming NEO-IT is gevestigd op Hondsdraf 4 te Heerenveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Burkels.net B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Burkels.net B.V. is gevestigd op Koetsier 17 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Altem Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Altem Holding B.V. is gevestigd op Jan Mankeslaan 26 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

EVARA
Opgericht in Maart 2023

De onderneming EVARA is gevestigd op Schippershof 32 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Altem Security B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap Altem Security B.V. is gevestigd op Jan Mankeslaan 26 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Altem Cleaning B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Altem Cleaning B.V. is gevestigd op Jan Mankeslaan 26 te Heerenveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

IenZ dienstverlening
Opgericht in Maart 2023

De onderneming IenZ dienstverlening is gevestigd op Mauritslaan 43 te Heerenveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent