Bedrijfspanden in de gemeente Heerenveen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Heerenveen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zondag 27 november 2022

Bedrijfsruimte Icarus 19 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Icarus 19 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 385.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 477 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte de Loads 5A Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres de Loads 5A te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 405 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 10 november 2022

Bedrijfsruimte Spikerboor 28 30- 31 Akkrum

Dit bedrijfspand op het adres Spikerboor 28 30- 31 te Akkrum is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 172 m² (in units vanaf 86 m²).

Kantoorruimte Haskeruitgang 103 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Haskeruitgang 103 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 240 m² (in units vanaf 120 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 4 november 2022

Bedrijfsruimte Industrieweg 19 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 19 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 385 m² (in units vanaf 235 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 2 november 2022

Bedrijfsruimte De Kromme Sâne 14 Akkrum

Dit bedrijfspand op het adres De Kromme Sâne 14 te Akkrum is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 125 m².

Dinsdag 1 november 2022

Kantoorruimte Burgemeester Kuperusplein 140 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Kuperusplein 140 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 355 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Burgemeester Kuperusplein 142 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Kuperusplein 142 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 378 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Burgemeester Kuperusplein 138 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Kuperusplein 138 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 220 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 29 oktober 2022

Bedrijfsruimte Leeuwarderstraatweg 125 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Leeuwarderstraatweg 125 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1976 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.475.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 4.700 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 28 oktober 2022

Bedrijfsruimte De Parse 6 Akkrum

Dit bedrijfspand op het adres De Parse 6 te Akkrum is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 353 m².

Woensdag 26 oktober 2022

Kantoorruimte Burgemeester Falkenaweg 9 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Burgemeester Falkenaweg 9 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 oktober 2022

Kantoorruimte Jan Mankeslaan 108 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Jan Mankeslaan 108 te Heerenveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 11 oktober 2022

Bedrijfsruimte Innovatielaan 6 2 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Innovatielaan 6 2 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 80 m².

Donderdag 6 oktober 2022

Bedrijfsruimte Businesspark Friesland-West 61 Heerenveen

Dit bedrijfspand op het adres Businesspark Friesland-West 61 te Heerenveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 540 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent