Bedrijven in Hoornsterzwaag

Wil je weten welke bedrijven er in Hoornsterzwaag zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoornsterzwaag.

Filter Filter

Dinsdag 14 februari 2023

Bouwadvies-Ontwerp-&Tekenbureau Hendrik van Riezen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bouwadvies-Ontwerp-&Tekenbureau Hendrik van Riezen is gevestigd op Ds Veenweg 88 te Bontebok en is actief in de branche Architecten.

Maurits van Achterberg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Maurits van Achterberg is gevestigd op Meyerweg 15 te De Knipe en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

H. Stelwagen dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming H. Stelwagen dienstverlening is gevestigd op Ds Veenweg 65 te De Knipe en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Donderdag 2 februari 2023

Stichting Autrevue Evenementen
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Autrevue Evenementen is gevestigd op Woudsterweg 4 te Heerenveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Fronneke Duurzaam
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Fronneke Duurzaam is gevestigd op Ds Veenweg 185 te De Knipe en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 14 december 2022

Y. De Groot Techniek
Opgericht in December 2022

De onderneming Y. De Groot Techniek is gevestigd op Tweede Compagnonsweg 1 te Bontebok en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Customado
Opgericht in December 2022

De onderneming Customado is gevestigd op Tweede Compagnonsweg 3 te Bontebok en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meu.

Harrie Bosma natuurlijk
Opgericht in November 2022

De onderneming Harrie Bosma natuurlijk is gevestigd op Meyerweg 128 te De Knipe en is actief in de branche Natuurbehoud.

Smid WTB
Opgericht in November 2022

De onderneming Smid WTB is gevestigd op Spinner 4 te De Knipe en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 10 november 2022

Bouwploeg It Bynt
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Bouwploeg It Bynt is gevestigd op Hellingbaas 9 te De Knipe en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Kapster Helma
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kapster Helma is gevestigd op Hellingbaas 25 te De Knipe en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 31 augustus 2022

HiddeJ
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming HiddeJ is gevestigd op Meyerweg 38 te De Knipe en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

W. de Groot Service
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming W. de Groot Service is gevestigd op Ds Veenweg 75 te De Knipe en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 25 augustus 2022

AIM Consultancy
Opgericht in Februari 1998

De onderneming AIM Consultancy is gevestigd op Ds Veenweg 139 te De Knipe en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 12 juli 2022

ServiceKlus
Opgericht in Mei 2022

De onderneming ServiceKlus is gevestigd op Tramweg 54 te De Knipe en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent