Bedrijven in Plan Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Plan Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Plan Oost.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

Janneke Ligthart
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Janneke Ligthart is gevestigd op De Hoghe Weijdt 6 te Heiloo en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

LisaOntzorgt
Opgericht in Februari 2023

De onderneming LisaOntzorgt is gevestigd op Middelhof 35 te Heiloo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 13 februari 2023

warveld
Opgericht in Januari 2023

De onderneming warveld is gevestigd op Middelhof 15 te Heiloo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

Coachores
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Coachores is gevestigd op Nic Beetsweg 27 te Heiloo en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

WesselDW
Opgericht in Januari 2023

De onderneming WesselDW is gevestigd op Maas Geesteranusweg 28 te Heiloo en is actief in de branche Koeriers.

BMV - Media & Design
Opgericht in Januari 2023

De onderneming BMV - Media & Design is gevestigd op Laan van Zeeman 2 te Heiloo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Lumare Solis B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Lumare Solis B.V. is gevestigd op Middelhof 2 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Solis B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Solis B.V. is gevestigd op Middelhof 2 te Heiloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 30 januari 2023

Detego Accountancy B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Detego Accountancy B.V. is gevestigd op Munnickenhof 5 te Heiloo en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Woensdag 14 december 2022

Hamar Legal B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hamar Legal B.V. is gevestigd op Schapenweijdt 1 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JF Investments Heiloo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap JF Investments Heiloo B.V. is gevestigd op Burenweg 6 te Heiloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Bibliotheca Heiloo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bibliotheca Heiloo B.V. is gevestigd op Burenweg 6 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Art inside out
Opgericht in November 2022

De onderneming Art inside out is gevestigd op Pijlemeeth 31 te Heiloo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Mille-Pattes administratie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mille-Pattes administratie is gevestigd op De Oostkanter 8 te Heiloo en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 10 november 2022

Dobber Service & Hospitality
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dobber Service & Hospitality is gevestigd op Nic Beetsweg 35 te Heiloo en is actief in de branche Eventcatering.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent