Bedrijven in Heiloo-Midden

Wil je weten welke bedrijven er in Heiloo-Midden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heiloo-Midden.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Hamar Legal B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hamar Legal B.V. is gevestigd op Schapenweijdt 1 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Twin Fin Coffee B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Twin Fin Coffee B.V. is gevestigd op 't Loo 18 te Heiloo en is actief in de branche cafés.

JF Investments Heiloo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap JF Investments Heiloo B.V. is gevestigd op Burenweg 6 te Heiloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Bibliotheca Heiloo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bibliotheca Heiloo B.V. is gevestigd op Burenweg 6 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van Eigenaars De Droogmakers
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars De Droogmakers is gevestigd op Stationsweg 13 te Heiloo en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Wokke Management Support
Opgericht in November 2022

De onderneming Wokke Management Support is gevestigd op Melcolaan 19 te Heiloo en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

ZILT61
Opgericht in November 2022

De onderneming ZILT61 is gevestigd op Holleweg 103 te Heiloo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Art inside out
Opgericht in November 2022

De onderneming Art inside out is gevestigd op Pijlemeeth 31 te Heiloo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Lorrelies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Lorrelies B.V. is gevestigd op Holleweg 119 te Heiloo en is actief in de branche Financiële holdings.

Mille-Pattes administratie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mille-Pattes administratie is gevestigd op De Oostkanter 8 te Heiloo en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 10 november 2022

RED SECTOR B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap RED SECTOR B.V. is gevestigd op Laarmanstraat 39 te Heiloo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dobber Service & Hospitality
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dobber Service & Hospitality is gevestigd op Nic Beetsweg 35 te Heiloo en is actief in de branche Eventcatering.

RED SECTOR HOLDING B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap RED SECTOR HOLDING B.V. is gevestigd op Laarmanstraat 39 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Joyke Coaching& Training
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Joyke Coaching& Training is gevestigd op Burenweg 8 te Heiloo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

WBV Golf
Opgericht in September 2022

De onderneming WBV Golf is gevestigd op Droonecampstraat 5 te Heiloo en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent