Bedrijven in Heiloo

Wil je weten welke bedrijven er in Heiloo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heiloo.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Risk MC2
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Risk MC2 is gevestigd op De Ronge 26 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Jette Hostess
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Jette Hostess is gevestigd op Trompenburg 37 te Heiloo en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Stefan met Zorg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stefan met Zorg is gevestigd op Dokterslaan 16 te Heiloo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rail consulting
Opgericht in September 2023

De onderneming Rail consulting is gevestigd op Bardesiuslaan 3 te Heiloo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Bootje Visuals
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bootje Visuals is gevestigd op Kennemerstraatweg 580 te Heiloo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Stichting DUS
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting DUS is gevestigd op De Hoghe Weijdt 11 te Heiloo en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Nelson Guitars
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Nelson Guitars is gevestigd op Nic Beetsweg 59 te Heiloo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Shopdrip
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Shopdrip is gevestigd op Geestakker 39 te Heiloo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Beauty by Lauralia
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Beauty by Lauralia is gevestigd op Groot Barlaken 63 te Heiloo en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Karlijn Sengers Human Design & Coaching
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Karlijn Sengers Human Design & Coaching is gevestigd op De Driestal 26 te Heiloo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

JvW Onderwijsadvies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JvW Onderwijsadvies is gevestigd op Groot Barlaken 30 te Heiloo en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Op de Weegh Transport diensten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Op de Weegh Transport diensten is gevestigd op De Blinkenlaan 27 te Heiloo en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Nobel's Koffie t.h.o.d.n. Fortune Coffee regio Alkmaar
Opgericht in Juli 2010

De onderneming Nobel's Koffie t.h.o.d.n. Fortune Coffee regio Alkmaar is gevestigd op De Hoefsmid 39BIJ te Heiloo en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

Timmerbedrijf De Gouden Hamer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Timmerbedrijf De Gouden Hamer is gevestigd op De Boog 10 te Heiloo en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Takingcare.me
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Takingcare.me is gevestigd op Heerenweg 224 te Heiloo en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent