Bedrijven in Heiloo

Wil je weten welke bedrijven er in Heiloo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heiloo.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Dutchrolled
Opgericht in December 2022

De onderneming Dutchrolled is gevestigd op Kapellaan 3 te Heiloo en is actief in de branche Reclamebureaus.

Nedtask consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Nedtask consultancy is gevestigd op Waterbaak 7 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Marcker's Descanso Holland
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marcker's Descanso Holland is gevestigd op Het Zandstuk 7 te Heiloo en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

MJ-dsgn
Opgericht in November 2022

De onderneming MJ-dsgn is gevestigd op Westerweg 266 te Heiloo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Opdam Fire & safety
Opgericht in November 2022

De onderneming Opdam Fire & safety is gevestigd op Vrieswijk 68 te Heiloo en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Termex Nederland B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Termex Nederland B.V. is gevestigd op Schuine Hondsbosschelaan 67 te Heiloo en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Rolf de Vries
Opgericht in November 2022

De onderneming Rolf de Vries is gevestigd op Patrijsakkers 19 te Heiloo en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Hamar Legal B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hamar Legal B.V. is gevestigd op Schapenweijdt 1 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sofie Chie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sofie Chie is gevestigd op Bonkelaar 97 te Heiloo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Mevrouw Bouw
Opgericht in November 2022

De onderneming Mevrouw Bouw is gevestigd op Kennemerstraatweg 57 te Heiloo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Twin Fin Coffee B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Twin Fin Coffee B.V. is gevestigd op 't Loo 18 te Heiloo en is actief in de branche cafés.

JF Investments Heiloo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap JF Investments Heiloo B.V. is gevestigd op Burenweg 6 te Heiloo en is actief in de branche Financiële holdings.

ASY
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ASY is gevestigd op Bosrank 8 te Heiloo en is actief in de branche Dansscholen.

AdviesIdee
Opgericht in November 2022

De onderneming AdviesIdee is gevestigd op De Ronge 19 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

WJN advies
Opgericht in November 2022

De onderneming WJN advies is gevestigd op Ewislaan 34 te Heiloo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent