Bedrijven in Woolde

Wil je weten welke bedrijven er in Woolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woolde.

Filter

Vannacht

C?mert photography
Opgericht in September 2022

De onderneming C?mert photography is gevestigd op Pasteurstraat 73 te Hengelo en is actief in de branche Fotografie.

Stichting Vrienden van Driene
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Vrienden van Driene is gevestigd op Boerhaavelaan 144 te Hengelo en is actief in de branche Overige buitensport.

DALU B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap DALU B.V. is gevestigd op Demmersweg 32 te Hengelo en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Klassieke Homeopathie Marja Hofstede Gezond in balans
Opgericht in September 2022

De onderneming Klassieke Homeopathie Marja Hofstede Gezond in balans is gevestigd op Bataviastraat 2 te Hengelo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

DALU Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap DALU Holding B.V. is gevestigd op Demmersweg 32 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 26 september 2022

Kemerink OS Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming Kemerink OS Dienstverlening is gevestigd op Vosboerweg 26 te Hengelo en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

CO22Z Services B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap CO22Z Services B.V. is gevestigd op Pasmaatweg 51 te Hengelo en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

Qualtilium Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Qualtilium Holding B.V. is gevestigd op Pasmaatweg 51 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

CO22Z B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap CO22Z B.V. is gevestigd op Pasmaatweg 51 te Hengelo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Twentse Kruidenvrouw
Opgericht in September 2022

De onderneming De Twentse Kruidenvrouw is gevestigd op Semmelweisstraat 71 te Hengelo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 13 september 2022

Previder Zorg B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Previder Zorg B.V. is gevestigd op Expolaan 50 te Hengelo en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

PV Installatietechniek
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming PV Installatietechniek is gevestigd op Geerdinksweg 119 te Hengelo en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 12 september 2022

Rolleman marketing
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Rolleman marketing is gevestigd op Balistraat 1-11 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Blended Management B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Blended Management B.V. is gevestigd op Expolaan 50 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 31 augustus 2022

CommCo NL B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap CommCo NL B.V. is gevestigd op F. Hazemeijerstraat 800 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Woolde

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent