Bedrijven in Zeeheldenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Zeeheldenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zeeheldenkwartier.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sailstray
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sailstray is gevestigd op C. Evertsenstraat 31 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bouwbedrijf Y. Kos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouwbedrijf Y. Kos is gevestigd op Banckertlaan 281 te Hilversum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Grow with Grit
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Grow with Grit is gevestigd op Bosdrift 198 te Hilversum en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Growth Medium
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Growth Medium is gevestigd op Karel Doormanlaan 64 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Family Fried Chicken
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Family Fried Chicken is gevestigd op Van Kinsbergenlaan 6 te Hilversum en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

de Rek Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap de Rek Holding B.V. is gevestigd op C. Evertsenstraat 175 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Teleazul B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Teleazul B.V. is gevestigd op Admiraal de Ruyterlaan 6 te Hilversum en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Serhii Diedov
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Serhii Diedov is gevestigd op J.P. Coenstraat 111 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Lani Lie-A-Fo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lani Lie-A-Fo is gevestigd op Karel Doormanlaan 206 te Hilversum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vrijdag 7 oktober 2022

Steffers SR Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Steffers SR Holding B.V. is gevestigd op Karel Doormanlaan 158 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

EspressoPowerHouse B.V.
Opgericht in Augustus 2005

De besloten vennootschap EspressoPowerHouse B.V. is gevestigd op Karel Doormanlaan 158 te Hilversum en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Imre Meijer, violiste
Opgericht in September 2022

De onderneming Imre Meijer, violiste is gevestigd op Kolhornseweg 124 te Hilversum en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Maandag 26 september 2022

Re-Connect
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Re-Connect is gevestigd op C. Evertsenstraat 113 te Hilversum en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Ridder Orthopedagogiek
Opgericht in September 2022

De onderneming Ridder Orthopedagogiek is gevestigd op Van Brakellaan 115 te Hilversum en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Dinsdag 13 september 2022

MC Sewing
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MC Sewing is gevestigd op Karel Doormanlaan 222 te Hilversum en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent