Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Pieter's Potten en Pannen
Opgericht in April 2023

De onderneming Pieter's Potten en Pannen is gevestigd op Multatulilaan 40 te Hilversum en is actief in de branche Eventcatering.

Seru Grandi Investments B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Seru Grandi Investments B.V. is gevestigd op Admiraal de Ruyterlaan 6 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

On Your Way to an A
Opgericht in Mei 2023

De onderneming On Your Way to an A is gevestigd op Lijsterbeslaan 5 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Leto B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Leto B.V. is gevestigd op Eikbosserweg 11 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cadzand Tropez B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Cadzand Tropez B.V. is gevestigd op J.H.B. Koekkoekstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vita Management B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Vita Management B.V. is gevestigd op Lobeliastraat 10 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Get Fueled Consulting B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Get Fueled Consulting B.V. is gevestigd op Gijsbrecht van Amstelstr 219 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Botsgadget.com
Opgericht in April 2023

De onderneming Botsgadget.com is gevestigd op Hilvertsweg 47 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

Verhoeff Dienstlevering
Opgericht in April 2023

De onderneming Verhoeff Dienstlevering is gevestigd op Diependaalselaan 286 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

OvG Sporthorses
Opgericht in April 2023

De onderneming OvG Sporthorses is gevestigd op Karel Doormanlaan 206 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Studio Hanssen
Opgericht in April 2023

De onderneming Studio Hanssen is gevestigd op Van Gelderlaan 17 te Hilversum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Viking Employment
Opgericht in April 2023

De onderneming Viking Employment is gevestigd op Ericastraat 9 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Buurt Fanfare Hilversum
Opgericht in April 2023

De vereniging Buurt Fanfare Hilversum is gevestigd op Ericastraat 61 te Hilversum en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Simone van Zijtveld
Opgericht in April 2023

De onderneming Simone van Zijtveld is gevestigd op Hugo de Grootstraat 48 te Hilversum en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Shebab Klusbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming Shebab Klusbedrijf is gevestigd op J. van Galenstraat 16 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent