Bedrijven in Kerkrade-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Kerkrade-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kerkrade-Centrum.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Amkreutz Administratieve Dienstverlening
Opgericht in Februari 2009

De onderneming Amkreutz Administratieve Dienstverlening is gevestigd op Old Hickoryplein 4 te Kerkrade en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Brasserie Ploum
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Brasserie Ploum is gevestigd op Engerweg 66 te Kerkrade en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

NoKo Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NoKo Klussenbedrijf is gevestigd op Kloosterraderplein 118 te Kerkrade en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ballonnenhuuske
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ballonnenhuuske is gevestigd op Marktstraat 61 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Mentaal & Centraal
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Mentaal & Centraal is gevestigd op Burg.Savelberglaan 14 te Kerkrade en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Dinsdag 10 oktober 2023

Baas over je gezondheid
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Baas over je gezondheid is gevestigd op Kerkradersteenweg 21 te Kerkrade en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Van leeuwen snelkoerier
Opgericht in September 2023

De onderneming Van leeuwen snelkoerier is gevestigd op Ambachtsstraat 24 te Kerkrade en is actief in de branche Koeriers.

R. Bertrand Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap R. Bertrand Holding B.V. is gevestigd op Hammolenweg 60 te Kerkrade en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 2 oktober 2023

Klusbedrijf Semmling
Opgericht in September 2023

De onderneming Klusbedrijf Semmling is gevestigd op Niersprinkstraat 63 te Kerkrade en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

DPF facilities
Opgericht in September 2023

De onderneming DPF facilities is gevestigd op Nullanderstraat 56 te Kerkrade en is actief in de branche Koeriers.

Ibiza Boutique
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Ibiza Boutique is gevestigd op Poststraat 29 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

Voordeligste Warmtepomp Co?peratie U.A.
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Voordeligste Warmtepomp Co?peratie U.A. is gevestigd op Niersprinkstraat 8A te Kerkrade en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Voordeligste Warmtepomp B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Voordeligste Warmtepomp B.V. is gevestigd op Niersprinkstraat 8A te Kerkrade en is actief in de branche Groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren.

Twist coaching
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Twist coaching is gevestigd op Dkn van Ormelingenstraat 16 te Kerkrade en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

FreakyPlay
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma FreakyPlay is gevestigd op Nullanderstraat 106A te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent