Bedrijven in Kerkrade

Wil je weten welke bedrijven er in Kerkrade zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kerkrade.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Amkreutz Administratieve Dienstverlening
Opgericht in Februari 2009

De onderneming Amkreutz Administratieve Dienstverlening is gevestigd op Old Hickoryplein 4 te Kerkrade en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Feather-Care
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Feather-Care is gevestigd op Vinkerstraat 74 te Kerkrade en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Pentagon Solutions
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Pentagon Solutions is gevestigd op St.Pieterstraat 268D te Kerkrade en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Noble Care B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Noble Care B.V. is gevestigd op Euregiopark 22 te Kerkrade en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

MD Veiligheidsdiensten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MD Veiligheidsdiensten is gevestigd op Akerstraat 8 te Kerkrade en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Uniek kindercoach
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Uniek kindercoach is gevestigd op Kerkraderstraat 13 te EYGELSHOVEN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Der broeder Jeroen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Der broeder Jeroen is gevestigd op Industriestraat 26 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Solariesen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Solariesen is gevestigd op Finefrau 34 te Kerkrade en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Brasserie Ploum
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Brasserie Ploum is gevestigd op Engerweg 66 te Kerkrade en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Stanley Redex
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stanley Redex is gevestigd op Heiveldstraat 23 te Kerkrade en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dragun Bouw
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dragun Bouw is gevestigd op Platanenstraat 22 te Kerkrade en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Antonius Bouw
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Antonius Bouw is gevestigd op Henri Jonasplein 32 te Kerkrade en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

TransZiani
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming TransZiani is gevestigd op Heiluststraat 84 te Kerkrade en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Erisilda Mecani
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Erisilda Mecani is gevestigd op St.Pieterstraat 34B te Kerkrade en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

MW onderneming
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MW onderneming is gevestigd op Feldbiss 134 te Kerkrade en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent