Bedrijven in Kerkrade-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Kerkrade-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kerkrade-Oost.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

OKrikke
Opgericht in Januari 2024

De onderneming OKrikke is gevestigd op Kokelestraat 136 te Kerkrade en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

ZNL Nursing
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ZNL Nursing is gevestigd op Feldbiss 105 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Zorgeloos opvoeden en opgroeien
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zorgeloos opvoeden en opgroeien is gevestigd op Deken Quodbachlaan 53 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Wolff Industry
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Wolff Industry is gevestigd op Feldbiss 72 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ijssalon Trentino Florence
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ijssalon Trentino Florence is gevestigd op Bleijerheiderstraat 88 te Kerkrade en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Garage Verhoog
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Garage Verhoog is gevestigd op Bosveldstraat 78 te Kerkrade en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 11 januari 2024

J.L. Wijnands Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap J.L. Wijnands Beheer B.V. is gevestigd op Hammolenweg 7appartement te Kerkrade en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Issonutrition
Opgericht in December 2023

De onderneming Issonutrition is gevestigd op Pannesheiderstraat 25B te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

R.-K. Parochie H. Lambertus
Opgericht in Januari 2024

De onderneming R.-K. Parochie H. Lambertus is gevestigd op Kerkplein 8 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie H. Lambertus
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie H. Lambertus is gevestigd op Kerkplein 8 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie H. Antonius van Padua
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie H. Antonius van Padua is gevestigd op Henri Jonasplein 1 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie H. Petrus en Maria Tenhemelopneming
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie H. Petrus en Maria Tenhemelopneming is gevestigd op Nassaustraat 39 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie HH. Jozef en Norbertus
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie HH. Jozef en Norbertus is gevestigd op Nassaustraat 39 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie De Blijde Boodschap
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie De Blijde Boodschap is gevestigd op Nassaustraat 39 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie H. Maria Goretti
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Parochie H. Maria Goretti is gevestigd op Henri Jonasplein 1 te Kerkrade en is actief in de branche Religieuze organisaties.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent