Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dorp Bergschenhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Dorp Bergschenhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dorp Bergschenhoek.

In Dorp Bergschenhoek zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Heron Adviesgroep B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Heron Adviesgroep B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 5 te Bergschenhoek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661CD
  De Zorghoek Bergschenhoek
  Opgericht in januari 2019

  De maatschap De Zorghoek Bergschenhoek is gevestigd op Verzetstraat 12 te Bergschenhoek en is actief in de branche Gezondheidscentra.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661HX

  Maandag 24 december 2018

  PGMservices
  Opgericht in december 2018

  De onderneming PGMservices is gevestigd op Laan der Vrijheid 93 te Bergschenhoek en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661HJ
  Urbanstone
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Urbanstone is gevestigd op Julianalaan 79 te Bergschenhoek en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661EK

  Maandag 15 oktober 2018

  Annemiek van Hertum
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Annemiek van Hertum is gevestigd op Julianalaan 88 te Bergschenhoek en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661EM
  A.J. Verweij Holding B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap A.J. Verweij Holding B.V. is gevestigd op Ds. van Couwenhovelaan 68 te Bergschenhoek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661BJ
  Polderhuis Beheer B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Polderhuis Beheer B.V. is gevestigd op Bergweg-Noord 5 te Bergschenhoek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661CM
  Polderhuis Bed & Breakfast B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Polderhuis Bed & Breakfast B.V. is gevestigd op Bergweg-Noord 5 te Bergschenhoek en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661CM
  Hoek-Kerver Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Hoek-Kerver Holding B.V. is gevestigd op Bergweg-Noord 5 te Bergschenhoek en is actief in de branche Financiële holdings.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661CM

  Woensdag 7 maart 2018

  BZU Holding B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap BZU Holding B.V. is gevestigd op Dotterbloem 7 te Bergschenhoek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661HV
  De Firma Eurotoupet B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap De Firma Eurotoupet B.V. is gevestigd op Clausstraat 11 te Bergschenhoek en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661BZ
  Kapper & Beauty Solange
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Kapper & Beauty Solange is gevestigd op Eiberplein 51 te Bergschenhoek en is actief in de branche Haarverzorging.

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661BP

  Maandag 19 februari 2018

  Snoek Trading
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Snoek Trading is gevestigd op Ds. van Couwenhovelaan 139 te Bergschenhoek en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

  Lansingerland » Bergschenhoek » Dorp Bergschenhoek » 2661BG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?