Bedrijven in Warande Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Warande Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Warande Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

StyleByNik
Opgericht in November 2022

De onderneming StyleByNik is gevestigd op Parnassialaan 186 te Lelystad en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Quick Fix
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Quick Fix is gevestigd op Parnassialaan 102 te Lelystad en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lumi?re Laser & Skin
Opgericht in Februari 2022

De vennootschap onder firma Lumi?re Laser & Skin is gevestigd op Kleefkruidstraat 7 te Lelystad en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Cloteda Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Cloteda Zorg is gevestigd op Boterbloemhof 84 te Lelystad en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

NM Interim Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NM Interim Dienstverlening is gevestigd op Kleefkruidstraat 14 te Lelystad en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Tess Horse Care Company
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tess Horse Care Company is gevestigd op Parnassialaan 3 te Lelystad en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 26 september 2022

Cristaux Europe B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Cristaux Europe B.V. is gevestigd op Haagwinde 41 te Lelystad en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

EV Accessoires
Opgericht in September 2022

De onderneming EV Accessoires is gevestigd op Wederiklaan 57 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Designerpanelen
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Designerpanelen is gevestigd op Boterbloemhof 49 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Begeleiding door Loesmijn
Opgericht in September 2022

De onderneming Begeleiding door Loesmijn is gevestigd op Parnassialaan 118 te Lelystad en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 13 september 2022

SpeenZen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SpeenZen is gevestigd op Parnassialaan 184 te Lelystad en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 12 september 2022

Yilmaz Klussenbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Yilmaz Klussenbedrijf is gevestigd op Parnassialaan 167 te Lelystad en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Zorgbyashna
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Zorgbyashna is gevestigd op Dotterbloemhof 54 te Lelystad en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 31 augustus 2022

spectofood
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming spectofood is gevestigd op Dotterbloemhof 95 te Lelystad en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Zhong Acupunctuur & Massage
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Zhong Acupunctuur & Massage is gevestigd op Wederiklaan 57 te Lelystad en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

Buurten in Warande Noord

Meer nieuws in Warande Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent